Atelierele ILBAH Cursuri de Calificare si Formare Profesionala

Curs Make-up Pro (Machiaj Avansati)

Cursul de Make-up Pro (Machiaj Avansati) reprezinta urmatorul nivel in evolutia ta profesionala ca Make-up Artist. Acest curs este recomandat celor care au experienta in domeniu si vor sa aprofundeze tehnici speciale ce vor transforma orice machiaj, indiferent de complexitate, intr-o adevarata opera de arta.

In cadrul cursului de Make-up Pro vei invata despre ultimele tendinte in domeniu, fie ca este vorba despre machiajul in conditii speciale, machiajul de revista, editoriale, televiziune si film, machiaj creativ, machiaj transformational, machiaj prostetic sau chiar efecte speciale. La final, iti vei consolida pozitia si nivelul de expertiza in domeniu si vei putea livra cu incredere machiaje de calitate pentru cele mai exigente proiecte.

Curs Make-up Pro – pas cu pas spre Make-up Guru

Pe masura ce avansezi in cariera trebuie sa adaugi, piesa cu piesa, noi elemente care sa contureze tabloul unui Make-up Artist complet. Din acest motiv o parte importanta a cursului are ca focus principal realizarea unui portofoliu creativ si valoros care sa te ajute sa obtii noi contracte sau proiecte de anvergura.

Galerie foto
  • ...