Atelierele ILBAH Cursuri de Calificare si Formare Profesionala

Curs Frizerie / Barbering - Tunsoare Barbati

Cursul de Frizerie organizat de Atelierele ILBAH este un curs recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si astfel vei obtine o diploma autorizata cu care vei putea profesa la nivel national si international.

Avantajele si Beneficiile unui Frizer

Meseria de Frizer este una la moda, fiind printre cele mai cautate in ultimii ani. Frizeria poate fi practicata ca job Full-Time, aducand venituri substantiale, sau Part-Time, pe parcursul facultatii sau in completarea altor joburi. Avantajul cel mai mare este flexibilitatea, pentru ca tu esti cel care iti stabilesti programarile. Poti tunde in timpul saptamanii, seara, sau chiar in weekend. Pe masura ce iti imbunatatesti serviciile si tehnicile de tuns, poti practica preturi din ce in ce mai mari: tuns, spalat, grooming, styling, masaj capilar, barbering, etc.

Un alt mare avantaj este clientela: odata ce i-ai cucerit cu serviciile pe care le oferi, clientii raman fideli. Intre frizer si client se creeaza o legatura stransa, astfel ca depinde doar de tine in cat timp ajungi in acest punct, si cat de multi clienti atragi. Totul incepe de la consultanta! Apoi, invata sa asculti si sa creezi o legatura cu toti cei care apeleaza la serviciile tale. Un client multumit te va recomanda intodeauna mai departe!

Curs Frizerie – Practica pe modele reale

  • Participantii trebuie sa isi asigure pentru curs minim 3 modele baieti

  • Practica se realizeaza sub atenta supraveghere a trainerului

  • Tunsorile vor fi executate impecabil

Galerie foto
  • ...