Atelierele ILBAH Cursuri de Calificare si Formare Profesionala

Curs Extensii Gene Fir cu fir, 2D si 3D

Urmeaza Cursurile de Extensii Gene Fir cu Fir, 2D sau 3D pentru a incepe o cariera ca stilist de gene false. Arta genelor frumoase necesita specialisti care sa duca mai departe secretul acestei meserii in voga. Dupa 5 ani de cursuri autorizate in domeniul BEAUTY si peste 1500 de absolventi, ai garantia ca urmand cursurile de Extensii Gene Fir cu Fir, 2D si 3D organizate de Atelierele ILBAH beneficiezi de cea mai buna sansa pentru a deveni un profesionist in domeniu.

BONUS: Participand la curs iti oferim gratuit si modulul de Stilizare a Sprancenelor!

Cursul este Autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii astfel ca dupa absolvirea Cursurilor de Extensii Gene Fir cu Fir, 2D si 3D vei obtine o diploma autorizata cu care vei putea lucra in domeniul stilizarii genelor si sprancenelor atat in tara cat si in strainatate, acest certificat avand recunoastere nationala si internationala.

Ce inseamna sa fii specialist in aplicarea extensiilor de gene false?

Aplicarea extensiilor de gene precum si stilizarea acestora este o arta, astfel ca, stilistul de gene trebuie sa fie intr-o continua perfectionare, fiind intotdeauna deschis fata de noutatile din domeniu!

Dexteritate, pasiune, atentie la detalii, dar si viteza in aplicarea extensiilor sunt doar o parte din ingredientele necesare pentru obtinerea genelor perfecte cu aspect natural. Forma genelor precum si lungimea sau grosimea acestora se aleg in functie de fizionomia si personalitatea clientului, dar si in functie de structura firului natural.

Aplicarea corespunzatoare a extensiilor poate corecta forma si expresia ochilor. Experienta in personalizarea genelor precum si documentarea continua ii permit stilistului sa obtina gene rezistente intr-un timp scurt.

Galerie foto
  • ...