LLL Dental-clinica stomatologica- Bucuresti

Servicii estetica dentara

Estetica dentara are ca scop obtinerea unui zambet cat mai frumos, atragator. Urmarim imbunatatirea  aspectului dintilor- estetica albului dentar, dar si cel al gingiei- estetica roz. Estetica dentara desi pare ceva relativ si greu de evaluat, este guvernata de o serie de legi si reguli ce fac legatura intre disciplinele stomatologice creand un tot unitar.Estetica dentara este structurata de reguli dar desavarsita de simtul artistic, de inclinatia catre frumos a specialistilor in stomatologie estetica. Rezultatele ei sunt un produs interdisciplinar. In clinica noastra medicul stomatolog specializat in estetica dentara are si rolul de coordonator al echipei complexe.

 

 

 

 

dantura estetica are dintii drepti, aliniati, simetrici, proportionati corect si de o culoare alba, naturala in concordanta cu varsta pacientului.Procedeele variaza de la cele mai simple tehnici de albire a dintilor, pana la lucrari protetice produse in laborator, cum sunt fatetele din ceramica, coroanele din ceramica integrala, portelan pe suport de zirconiu etc. Aplicarea de aparate ortodontice pentru a aduce dintii in pozitii corecte, estetice pe arcada este o metoda prin care se obtine echilibru in aspectul dintilor.

Estetica dentara este in continua evolutie si vine in intampinarea nevoilor pacientilor cu tehnologii noi de cosmetizare a surasului. Analize si simulari digitale ale posibilelor variante ajuta foarte mult in previzualizarea rezultatelor astfel incat pacientul poate sa obtina de la primele intalniri cu medicul specialist in estetica dentara o imagine digitala a viitorului zambet.Zambetul este foarte important in infatisarea generala a oricarui om. Viata pacientilor se schimba in bine datorita cresterii increderii date de niste dinti frumosi.

 

  ALBIREA DINTILOR- PRIMUL PAS IN ESTETICA DENTARA 

 

Pentru a obtine dinti frumosi este necesar sa se inceapa cu o igienizare corecta (detartraj) si apoi la tehnici de albire a dintilor sau de acoperire a lor cu diferite tipuri de lucrari. Terapia de albire a dintilor  in cabinet consta in aplicarea pe suprafata dintilor a unor  substante ce sunt activate de lampi cu lumina polarizata.Fiecare pacient care se adreseaza serviciului de estetica dentara are propriile dorinte si sperante legate de modificarea imaginii. Ele sunt foarte importante pentru medic deoarece devin baza de plecare in planul de tratament. Comunicarea deschisa dintre pacient si medicul specialist in estetica dentara creaza premisele unui rezultat pozitiv, care va satisface asteptarile pacientului. Acest rezultat schimba viata pacientilor in bine, le reda increderea si ii face mai multumiti de propria imagine, mai fericiti.

 

   FATETELE IN ESTETICA- METODA SIGURA DE ALBIRE DENTARA PERMANENTA

 

Sunt structuri de portelan foarte subtiri realizate in laboratorul de tehnica dentara ce vor fi lipite pe suprafata dintilor dandu-le astfel un aspect estetic mult imbunatatit. In estetica dentara  fatetele pot da un aspect placut dintilor frontali prin umplerea spatiilor interdentare, fiind foarte eficiente in cazul  dintilor cu discromii si usoare malpozitii. Coroanele de ceramica pe suport de zirconiu ocupa un loc  important in estetica dentara fiind atat fizionomice cat si rezistente in timp.

Galerie foto
  • ...
  • ...