Mutari.ro - Transport mobila marfa si obiecte grele, Bucuresti

Mutari Mobila Bucuresti

Mutari mobila in Bucuresti si in tara cu Mutari.ro

Serviciile de mutari mobila din locuinta sau dintrun sediu este o operatiune delicata care necesita grija si rabdare din partea ta a familiei  sau angajatilor tai.

Mutari mobila cu firma noastra reprezinta temelia serviciilor complete si garantia seriozitatii cu care am obisnuit toti clientii cu care am colaborat in trecut. Am pornit pregatiti cu  20 ani in urma, dar acum am devenit printre fruntasii transportatorilor si executantilor de mutare mobilier.

Oferim servicii complete de mutari:Demontarea pieselor de mobilierProtejarea pieselor pe durata transportuluiTransportul la destinatia doritaAsamblarea si pozitionarea mobilierului la destinatieColectarea si reciclarea materialelor folosite la impachetat

De ce Mutari.ro?

Acum, in premiera pentru toata Europa, noi te ajutam sa te muti, cat mai usor si fara stres.

A trecut vremea in care te mutai cu prietenii, neamurile sau cu vecinii … acum toata lumea este ocupata, incat simti ca nu poti deranja pe nimeni care sa te ajute la mutat. Pentru ca, poate nici tu nu ai avea timp sa iti ajuti prietenii sa se mute … mai ales dupa o zi grea de servici.

De aceea, din dorinta de a-ti veni in ajutor, Mutari.ro a infiintat primul serviciu profesionist de mutari  mobila din Romania.

In primul rand iti asiguram mijlocul de transport cu autoutiliatare exact pentru mutatul mobilei, cu volum de 16 mc, 24mc, 30mc, 45mc, 100mc  si soferi la dispozitie in permanenta. Acestea sunt prevazute special pentru transportul de mobila si alte marfuri usoare sau grele (sarcina minima 1.200 kg iar maxima de 20T. Pentru un acces foarte usor in spatiul de incarcare avem si autoutiliatare care sunt prevazute cu lift special pentru ridicat.

 

In plus, iti vom pune la dispozitie un adevarat pachet de servicii, menit sa te ajute cat mai mult in timpul mutarii.

Pentru o mutare comoda si usoara ti-am pregatit si o gama foarte variata de accesorii si ambalaje (cutii de carton de diferite marimi, folii de protectie cu bule de aer, saci, cutii din carton sau din plastic pentru ambalat etc).

 

 

Galerie foto
  • ...