Mutari.ro - Transport mobila marfa si obiecte grele, Bucuresti

Mutari Obiecte Grele

Piesele grele de mobilier, seifurile, pianele si pianinele devin toate mult mai usoare daca în mutarea lor se foloseste mai mult mintea decât muschiul. Succesul mutarilor de obiecte grele începe prin stabilirea unei strategii de actiune: pe unde sa scoatem sau sa aducem obiectul, daca exista suficient loc pe lat, pe lung, daca trece pe usa apartamentului/casei sau îl demontam.

Cum procedam ca mobilierul greu sa nu zgârie parchetul, gresia, peretii sau usile? Inclusiv lazile frigorifice, copiatoarele sau imprimantele de mari dimensiuni trebuie abordate astfel daca se doreste mutarea lor într-un sediu de firma, într-o sucursala, o unitate ori într-un magazin.

Mutarea mobilei voluminoase, a mobilei grele, a canapelelor masive, a elegantelor si impunatoarelor piane si pianine necesita rabdare si grija deosebita, dar si muschi antrenati si actionati de o minte iscusita, de o persoana experimentata care sa lucreze în echipa cu altele dupa acelasi plan. Riscul de accidentare sau deteriorare va scadea la zero – misiune îndeplinita!

Impachetarea obiectelor grele inainte de mutare

Mutarea seifelor, a caselor de valori, a obiectelor deosebit de grele sau a pieselor masive de mobilier începe doar dupa împachetarea tuturor acestora, integral sau a pieselor componente. Împachetarea/ ambalarea protejeaza atât bunul în sine cât si suprafetele cu care intra în contact în timpul manipularii în incinta, pe scari, pe casa scarii etc.

Dincolo de folii, pentru mobila grea se folosesc cu precadere paturi speciale pentru mutari, care pot acoperi integral suprafata de protejat si care au proprietati de amortizare a socurilor si de eliminare a riscului de zgâriere.

 

 

Galerie foto
  • ...