Door Sistem - Instalare si reparare sisteme de usi automate, Bucuresti

Usi de garaj

...
Usi sectionale de garaj HORMANN

Elegantele usi sectionale se deschid pe verticala. Astfel castigati mai mult spatiu in interiorul si in fata garajului, avand intreaga cale de acces libera. Usile sectionale se potrivesc intotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata in unghi drept sau oblica sau daca are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

Ca unic producator pe piata internationala, grupul HORMANN ofera toate elementele de constructie importante dintr-o singura sursa. Ele sunt produse în fabrici specializate cu o tehnologie de fabricatie de ultima ora. Prin reteaua sa de distributie si service în Europa, precum si prezenta sa în S.U.A. si China, Hormann este un partener puternic în domeniul elementelor de constructii, într-o calitate fara compromisuri.

...
Usi industriale sectionale

Usi sectionale industrialecu actionare electrica sau manuala,usa pietonala incastrata sau alaturataElementele usii sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau, in functie de orientarea acoperisului. Usile sectionale din otel ale seriei constructive 40, cele in combinatie otel-aluminiu, sau cele din aluminiu conving printr-o diversitate unica a programului, un design de varf si o siguranta certificata. Usile sectionale Compact prind fiecare panou in parte in zig-zag chiar in spatele buiandrugului. Adancimea mica de patrundere este deosebit de avantajoasa in cazul halelor cu luminatoare, a acoperisurilor si fatadelor din sticla.

Actionarea electrica include o serie intreaga de sisteme de siguranta de fotocelule la garnituri de protectie.

...
Usi tip rulou din lamele pline (cu sau fara termoi

Usi tip rulou din lamele pline(cu sau fara termoizolatie) saucu lamele tip grilajUsa de garaj RollMatic a firmei Hormann creaza mult spatiu in fata si in interiorul garajului. Pentru a parca, puteti sa inaintati cu masina, direct, pana langa usa. In plus zona tavanului ramane libera. Blatul usii RollMatic este fabricat din aluminiu de inalta calitate, rezistent la coroziune si este dotat cu tehnica moderna de actionare Hormann. Sistemul de actionare este usor de intretinut datorita pozitionarii acestuia in afara consolei. Pornirile si opririle usii RollMatic sunt deosebit de line si de silentioase, ceea ce contribuie la menajarea usii. Butonul de interior si iluminatul garajului sunt deja integrate in carcasa unitatii de comanda.