Door Sistem - Instalare si reparare sisteme de usi automate, Bucuresti

Actionari porti

...
Actionari pentru porti batante

Portile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior. Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar sa cunoasteti dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robustetea ansamblului de coloana – anta, evaluand materialul din care este confectionata. In mod normal, automatizarile se alimenteaza de la reteaua de tensiune de 230 V si cu curent continuu de 24 Vdc, care, datorita tensiunii joase garanteaza maxima siguranta de functionare. De asemenea, alimentarea cu 24 Vdc se recomanda in cazul în care exista necesitatea de uz intensiv, cum ar fi spatiile comerciale si industriale.

...
Actionari pentru porti glisante

Portile glisante sunt dotate de obicei cu o singura anta, care aluneca pe o sina in pamant, dotata cu cremaliera. Pentru miscare necesita un spatiu lung si ingust, in care poarta aluneca in momentul deschiderii sau inchiderii. Acest model de porti reprezinta protectia ideala in cazul unor intrari largi, intrari pozitionate in panta sau an cazul an care nu exista spatii suficiente de manevra in interiorul proprietatii pentru deschiderea unei porti cu sistem batant.Factorul pe care trebuie sa-l luati in considerare in momentul alegerii tipului de motorizare este greutatea si, in anumite cazuri, lungimea antei.

...
Bariere stradale

Barierele reprezinta solutia ideala pentru controlul tranzitului auto in zonele de stationare, de parcare, in pasajele private sau din jurul spatiilor de locuit, chiar si in cazul unui trafic intens. Sunt alcatuite dintr-un corp motor si o centrala de comanda, protejate de un invelis exterior din diferite materiale, in general din otel inox pentru a rezista si in conditii meteo critice, cum ar fi de exemplu in zone cu trafic intens sau in apropierea marii.Alegerea modelului de bariera automata depinde de latimea pasajului de trecere si de scopul utilizarii.