Door Sistem - Instalare si reparare sisteme de usi automate, Bucuresti

Usi industriale

...
Uşi batante

Uşi DORMA Germania

Usile batante automate nu au o pondere mare in Romania. Cel mai uzual se gasesc in aplicatii unde accesul este restrans si se doreste restrictonarea accesului pe anumite sensuri de circulatie.

Un exemplu elocvent este echiparea intrarii/iesirii bucatariei unui restaurant.

...
Usi glisante automate cu actionare electrica

Usi glisante automate cu actionare electrica, panou electronic cu microprocesor

Cel mai uzual si cel mai des intalnit operator. Are aplicabilitate in toate domeniile publice sau private de la clasicele usi glisante automate de la benzinarii, institutii publice, restaurante, farmacii, aeroporturi si spitale pana la pensiuni de vacanta.Versabilitatea mecanismului este completata de multitudinea de tipuri de tamplarie acceptata. De la usi full-glass (numai sticla securizata fara profile perimetrale) pana la usi cu tamplarie cu geam termopan usile glisante pot fi echipate si cu sistem antipanica.

...
Actionari automate pentru usi batante

Mecanism pentru usi batante de interior.

Ultimul tip de mecanism automat pentru usile batante se diferentiaza fata de predecesorii lui prin modularitatea lui. Calculele sunt simple: acum functioneaza cu usi pana la 250kg

...
Usi rotative manuale sau automate

Usi rotative manuale sau automate, cu rama de aluminiu sau numai din sticla

Usi rotative cu 3 sau 4 aripi de usa, manuale sau automate. Standardele de productie incep de la un diametru interior de 2.000 mm si cresc din 200 in 200 mm pana la un diamentru maxim posibil de 3.600mm pentru a satisface orice exigenta a clientului. Tamplaria folosita poate sa fie normala (groasa), subtire sau chiar minima (numai sticla)