Edelweiss Center - Dance Studio Bucuresti

Wellness

...
Body Tone

Daca îti doresti muschi fermi, talie sculptata si forme bine definite, alege Body Tone la @Edelweiss Center – Dance Studio.

La Edelweiss Center ai parte de un antrenament eficient, sub îndrumarea constanta a specialistului. Vino sa îl cunosti pe Cristian, instructorul Edelweiss de Body Tone si fii gata pentru transformarea de look pe care ti-o doresti.

...
Fire Workout

Fire Workout-ul la prima ora a diminetii va fi o revelatie. Te va umple de energie si te va ajuta sa începi ziua de lucru cu rezerva ideala de endorfine.

Antrenamentul dureaza 60 de minute si este bazat pe miscari functionale, executate cu greutatea corpului sau cu un minim de accesorii. Dupa încalzirea generala si specifica, urmeaza workout-ul propriu-zis si un stretching relaxant.

...
Pilates

Pilates este un antrenament complet pentru corp si minte, foarte popular printre metodele de fitness actuale. Tehnica poarta numele creatorului ei, Joseph Pilates, care spune ca un corp cu adevarat sanatos este în legatura permanenta cu mintea.

Antrenamentul are la baza tehnici chinezesti de acrobatie si yoga, care îmbunatatesc considerabil tonusul fizic si ajuta la eliberarea de stres. În sesiunile de Pilates corpul este antrenat ca întreg: nu exista riscul suprasolicitarii unei singure parti, iar tonifierea este uniforma.

...
X-Treme Abs

Este un antrenament ideal pentru modelarea partii centrale a corpului, care, desi tinteste abdomenul, talia, spatele si fesele, este eficient pentru întregul organism. Pe lânga exercitiile de tonifiere, X-Treme ABS  include si o serie de exercitii cardio, care ajuta la arderea grasimilor si cresterea conditiei fizice.

Muschii abdominali sunt foarte importanti pentru stabilitate si forta. Când acestia sunt slabi, partea inferioara a spatelui suporta o presiune suplimentara care, în timpul antrenamentelor creste si poate cauza diverse leziuni. Întarirea muschilor abdominali face ca aceasta greutate suplimentara sa se distribuie uniform, îmbunatatind echilibrul.

...
Yoga

La Edelweiss, credem în importanta starii de bine si a echilibrului interior. De aceea clasele de yoga pot fi facute în grup sau în sedinte private, programate de comun acord.

...
Personal training

Personal trainer-ul Edelweiss va crea un plan de tratament pesonalizat în functie de nevoile tale si rezistenta la efort si te va ajuta sa monitorizezi progresul, pastrându-ti motivatia la cote maxime.

...
Masaj

Masajul este recunoscut din cele mai vechi timpuri ca tehnica suverana de relaxare si terapie. La Edelweiss, ai ocazia sa experimentezi adevaratul rasfat, cu sesiuni de masaj profesionale. Dupa antrenament, ca recompensa pentru rezultatele bune, sau pur si simplu, dupa o zi la birou, terapeutul nostru te va ajuta sa te eliberezi de stres si tensiune.

Alege tipul de masaj potrivit pentru tine:

Masaj de relaxare
Masaj reflexoterapeutic
Masaj terapeutic
Masaj anticelulitic
Drenaj Limfatic
Masaj cu aromaterapie
Masaj femei însarcinate
Fa din momentele de relaxare un obicei – alege unul dintre abonamentele pentru Masaj Edelweiss:

Relax (Masaj de relaxare si reflexoterapeutic)
Therapy (Masaj de relaxare, reflexoterapeutic, anticelulitic, terapeutic, aromaterapie)
Full Massage (Therapy + Drenaj Limfatic)

Categorii
Date de contact
0723609306; 0726690520; 0770173198
Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 66, Sector 1
Distribuie