Edelweiss Center - Dance Studio Bucuresti

Evenimente

...
Dansul mirilor

Pentru ca primul dans sa fie unul lipsit de emotii, natural, potrivit tematicii evenimentului si adaptat nivelului de pregatire al fiecarui cuplu, instructorii Edelweiss Center – Dance Studio au creat un program special de practice pentru viitori miri.

Va suntem alaturi pentru un dans memorabil, cu:

Îndrumare în alegerea melodiei sau în realizarea unui colaj de stiluri
Explicarea pasilor de baza, exersarea prezentei pe ringul de dans
Exersarea unei posturi corecte, naturale, în timpul dansului
Construirea graduala a unei coregrafii originale, adaptate fiecarui cuplu si tematicii evenimentului
Repetitia finala în locatia evenimentului

...
Dance Entertainment

Ingredientul vital al oricarei petreceri, muzica, poate fi completata de dansuri si momente pline de energie sustinute de dansatori profesionisti.

De la show-uri latino sau dansuri populare si de ballroom pentru nunti, pâna la dansuri tematice pentru petrecerile companiei sau coregrafii antrenante dedicate petrecerilor pentru copii, aparitiile gratioase si energice ale dansatorilor pot scoate din monotonie orice eveniment.

Îndemnati si inspirati de dansatorii profesionisti Edelweiss, invitatii se vor ridica pe ringul de dans, iar petrecerea va deveni din ce in ce mai animata.

Preturile pornesc de la 150 euro si se stabilesc în functie de complexitatea reprezentatiei.

...
Corporate Dancing

Dansul ne bucura, alunga sentimentele neplacute, binedispune si uneste prietenii. De aceea, activitatile care implica dans sunt recomandate pentru a stimula creativitatea si relatiile de prietenie din interiorul companiilor sau de a rasplati angajatii cu o experienta distractiva si educativa în acelasi timp.

Pentru noile nevoi de dezvoltare a echipei, cream experiente cu scopul de a construi relatii solide în interiorul echipei. Comunicarea, colaborarea si abilitatile interpersonale vor fi încercate, testate si dezvoltate. Coregrafii, dansatorii si instructorii Edelweiss Center- Dance Studio pot realiza experiente memorabile pentru companii.

ICEBREAKER EVENTS 
TEAMBUILDING CHALLENGES
SOCIAL EVENINGS
WORKSHOP-URI DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN DANS

Categorii
Date de contact
0723609306; 0726690520; 0770173198
Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 66, Sector 1
Distribuie