Pedor Expert - consultanta si servicii Sanatate si securitate in munca, relatii de munca Bucuresti

Servicii Cercetare evenimente

...
Cercetare evenimente

Firma noastra va ofera servicii de cercetare evenimente care au ca scop stabilirea cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea acestora.

De asemenea, se vor analiza si prevederile de natura legala care au fost incalcate, se vor impune masuri si se vor trage la raspundere persoanele implicate si in final se va determina natura accidentului. Serviciile noastre au rolul de a preveni alte evenimente similare si de a face dreptate celui care a fost afectat de situatia neplacuta.

Unde are loc cercetarea?

Toata analiza si toate demersurile de cercetare vor fi efectuate in cadrul institutiei in care a avut loc acel eveniment si pe parcursul acestora se va declara incapacitate temporara la locul de munca.

In cazul in care evenimentul a avut loc in alt judet fata de cel in care se afla sediul angajatorului si  s-a sfarsit in conditii nefaste, precum decesul unui angajat sau invaliditatea acestuia, sarcina de cercetare ii revine Inspectoratului teritorial de munca.

Dupa ce specialistii nostri au ajuns la o concluzie si au aflat cauzele si imprejurarile in care s-a petrecut intreg accidentul, se va intocmi un dosar de cercetare. De asemenea, evenimentul va fi semnalat intr-un formular de inregistrare a accidentelor desfasurate la locul de munca. Ce va contine dosarul intocmit de expertii nostri? Iata cateva dintre informatiile care vor fi adunate in acest dosar:

Persoanele desemnate cu cercetarea acestor evenimente au dreptul de a pune toate intrebarile necesare pentru elucidarea cazului. De asemenea, toti cei implicati vor fi pusi sa ofere informatii ce ar putea ajuta la rezolvarea cazului intr-un timp cat mai scurt, pentru ca activitatea firmei sa poata fi reluata.

Protectia si siguranta angajatilor la locul de munca este deosebit de importanta, de aceea serviciile noastre sunt menite sa-l ajute atat pe angajator sa previna aparitia unor astfel de situatii grave sau neplacute pentru toata lumea. Specialistii nostri va ofera consultanta, dar mai presus de toate va oferim servicii profesionale si discretie, pentru ca totul sa se sfarseasca echitabil pentru toti cei implicati.