Rombaby - imbracaminte nou nascuti Bucuresti

Body

...
Body 2 capse maieu - imprimeu

14,32 lei

Body tip maieu cu imprimeu pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%.
Body-ul de tip maieu este o alegere practica pentru bebelusi, în orice sezon. Vara poate fi purtat simplu, fara nicio alta haina, iar bebelusul se va simti în largul sau, fara sa transpire din cauza materialului. Iarna sau în zilele mai racoroase, body-ul maieu poate fi asortat altor haine, cum ar fi salopetele si costumasele. Protejeaza mai ales spatele si burtica si ofera bebelusului confortul de care are nevoie. 

Este ideal si pentru a fi oferit cadou unui nou nascut. Cu siguranta nu vei da gres cu aceast produs, având în vedere ca body-urile fac parte din garderoba oricarui bebelus, iar parintii le folosesc zilnic. 

Produs în România, cu dragoste si grija pentru cei mici, body-ul maieu este fabricat din bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX. 

Modelul pe care îl vizualizati are doua capse. Asta înseamna ca este cel mai simplu de folosit, iar bebelusul va fi îmbracat si dezbracat rapid, fara niciun efort. Pe site-ul Rombaby gasiti marimi variate, potrivite de la nastere si pâna la vârsta de aproape doi ani. La fel ca toate hainele pentru bebelusi din oferta, body-ul maieu are imprimeuri diverse, pentru toate gusturile.  

Capsele nu contin nichel, iar vopseaua folosita pentru imprimeul body-ului este pe baza de apa. Materialul din care este confectionat nu creeaza alergii. 

Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca body-ul sa fie spalat la o temperatura de 30 de grade Celsius. 

...
Body cu guler - 4 capse

15,92 lei 

Body cu guler pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%.
Body-ul cu guler în 4 capse este esential pentru bebelusi, înca din prima lor zi de viata. Confectionat din bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX, el poate fi purtat direct pe pielea bebelusului, fara a-l irita si fara a-i crea alergii. 

Produs în România, body-ul a fost lucrat cu grija în fabrica Rombaby pentru ca cei mici sa aiba parte de confortul necesar si sa arate impecabil. 

Puteti alege din mai multe imprimeuri, mai exact: catelusi în culorile verde si galben, soricei albastri, stelute, buline, soricei roz, elice roz sau dungi rosii. Rombaby s-a inspirat din magia adusa pe lume de bebelusi, de aceea modelele de body de pe site-ul nostru reflecta copilaria în toate nuantele ei.

Un avantaj important al acestui body este acela ca poate fi schimbat rapid, pentru ca sistemul de prindere este simplu si va permite sa-l deschideti fara a crea disconfort bebelusului. Este ideal în orice anotimp si poate fi purtat atât în timpul somnului, cât si la joaca, în casa sau afara, cu pantalon, fusta sau simplu. Poate fi un cadou extrem de apreciat si de util din partea nasilor, prietenilor sau rudelor. 

Capsele nu contin nichel, iar vopseaua folosita pentru imprimeul body-ului este pe baza de apa. Materialul din care este confectionat nu creeaza alergii. 

Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca body-ul sa fie spalat la o temperatura de 30 de grade Celsius. 

Categorii
Date de contact
0735216906
Bd. Ghencea, nr. 79, Sector 6, sector 5
Distribuie