Rombaby - imbracaminte nou nascuti Bucuresti

Caciuli

...
Fes - uni

5,52 lei

Fes pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%. Potrivit pentru 0-6 luni.
Toate hainutele pentru bebelusi te fac sa te îndragostesti la prima vedere, însa în cazul fesului – uni s-ar putea sa fie vorba de ceva mai mult de atât. Designul si dimensiunile sale îl transforma într-un accesoriu unic, de purtat oricând si de pastrat mereu, ca dulce amintire a copilariei. 

Fesul este produs în România, din bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX. Fiind rosu, aduce o pata de culoare în garderoba bebelusului, indiferent ca vorbim de fetita sau de baiat. Mai mult decât atât, fesul reprezinta o necesitate pentru nou-nascut în zilele cu temperaturi scazute, chiar daca este purtat la interior sau la exterior. 

Avantajul acestei culori este acela ca poate fi asortata la orice costumas sau salopeta pentru ca intra în armonie cu o paleta larga de culori, iar daca este cazul, fesul- uni poate asortat si unei tinute de iarna, la care mamica poate adauga o cagula sau o gluga.

Chiar daca este achizitionat pentru a fi daruit, acest fes va fi primit cu mare caldura de catre orice mamica sau tatic. Pe lânga latura sa practica, va crea, cu siguranta, amintiri de nepretuit pentru cei dragi si le va aduce un strop de culoare si de bucurie în fotografiile din aceasta perioada speciala. 

Materialul din care este confectionat nu creeaza alergii. 
Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca fesul sa fie spalat la o temperatura de 30 de grade Celsius. 
Fesul este potrivit pentru bebelusii de 0-6 luni, iar imprimeurile sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricaror altor piese vestimentare.

...
Caciulita - imprimeu

5,52 lei

Caciulita pentru bebelusi produsa de Rombaby din bumbac 100%.
Una dintre cele mai dragi amintiri ale copilariei este chiar caciulita pe care mamicile si bunicile noastre ne-o legau cu grija si cu dragoste la gât. Ele ne-au inspirat sa facem lumea mai buna, iar pentru noua generatie am pastrat tiparul clasic al frumosului si i-am adaugat elemente ludice. 

Opt modele de imprimeuri pentru caciulite, create în fabrica Rombaby din România, spun povestile bebelusilor de astazi.

Caciulitele sunt extrem de practice pentru nou-nascuti si nelipsite din orice garderoba. Pot fi purtate indiferent de sezon, pentru a proteja bebelusul de frig sau de vânt. Daca vremea este prea racoroasa, deasupra caciulitei mamica îi poate pune bebelusului o gluga sau o cagula. Ba mai mult, acest tip de caciulita poate fi purtata si sub un fes gros, în toiul iernii. 

Protejeaza în primul rând fruntea si urechile, dar si ceafa bebelusului, iar prinderea sa este cea clasica, cu bretelute fine din bumbac, astfel încât nou-nascutul sa aiba parte de tot confortul. 

Caciulitele sunt confectionate din bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX; un material foarte moale si delicat cu pielea si scalpul bebelusului. 

Materialul din care este confectionat nu creeaza alergii. 
Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca fesul sa fie spalata la o temperatura de 30 de grade Celsius. 
Caciulita este potrivita pentru bebelusii de 0-18 luni, iar imprimeurile în care este disponibila sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricaror altor piese vestimentare. 

Categorii
Date de contact
0735216906
Bd. Ghencea, nr. 79, Sector 6, sector 5
Distribuie