Rombaby - imbracaminte nou nascuti Bucuresti

Pantaloni

...
Pantaloni cu manseta - imprimeu

11,92 lei

Pantalon cu manseta pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%.
Grija si bucuria mamelor ne-au inspirat sa realizam cele mai vesele hainute, care sa coloreze copilaria bebelusilor. Am cautat materiale de cea mai buna calitate si, cu multa pricepere, am creat un model de pantaloni cu manseta pe care mamicile îl pot alege în functie de imprimeul preferat. 

Pantalonii sunt realizati din cel mai bun material de pe piata- bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX, lucru care le ofera mamicilor garantia ca îmbracamintea este foarte sigura si potrivita pentru bebelusii lor. 

Pantalonii pot fi purtati atât în casa, cât si afara, la joaca sau la plimbare, în functie de vreme. La temperaturi mai scazute, ei pot fi îmbracati sub alte haine, mai groase. Pielea bebelusului nu va transpira, ci va respira normal si va fi protejata de frig. 

La interior, bebelusul va avea deplina libertate de miscare si va putea exersa în voie orice orice noua achizitie. Pantalonii pot fi purtati si ca pijama, pentru ca ofera un somn confortabil si lipsit de griji. 

Acest model de pantaloni este disponibil în noua imprimeuri, asa ca mamicile au de unde alege hainuta preferata atât pentru baietei, cât si pentru fetite. 

Materialul din care sunt confectionati pantalonii nu creeaza alergii sau iritatii pe piele. 
Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca pantalonii sa fie spalati la o temperatura de 30 de grade Celsius. 
Marimile de pe site sunt disponibile pentru toate etapele dezvoltarii, de la 0 la 18 luni, iar culorile si modelele sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricaror altor piese vestimentare. 

...
Pantaloni cu botosei - imprimeu

11,92 lei

Pantalon cu botosei pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%.
Primul an de viata este cel mai delicat atât pentru mamici, cât si pentru bebelusi. Iar atentia la detalii este cu atât mai importanta în aceasta perioada. De aceea, Rombaby a creat un model de pantaloni care le ajuta pe mame sa îsi protejeze bebelusii asa cum îsi doresc. 

Pantalonii cu botosei sunt fabricati din bumbac 100%, pieptanat, calitatea I, certificat OEKO-TEX; sunt moi la atingere si delicati cu pielea sensibila a bebelusilor. 

Talpile si gleznele sunt ferite de frig, iar daca nou-nascutii îsi scot în permanenta ciorapii din picioruse, acest model este ideal pentru a-i proteja mai bine. 

Pantalonii pot fi purtati ca pijama la interior sau afara, la plimbare, în oricare moment al zilei. Pe timp racoros, ei pot fi îmbracati sub alte hainute, chiar si sub un combinezon. În oferta Rombaby gasiti si alte piese care pot fi asortate cu acesti pantaloni. De exemplu, pentru vara puteti alege un body cu mâneca scurta, iar pentru iarna unul cu mâneca lunga sau un maieu ce poate fi purtat sub bluzele mai groase. 

Pantalonii sunt disponibili cu imprimeuri diverse, atât pentru fetite, cât si pentru baietei. 

Materialul din care sunt confectionati pantalonii nu creeaza alergii sau iritatii pe piele. 
Pentru mentinerea îndelungata, se recomanda ca pantalonii sa fie spalati la o temperatura de 30 de grade Celsius. 
Marimile de pe site sunt disponibile pentru toate etapele dezvoltarii, de la 0 la 12 luni, iar culorile si modelele sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricaror altor piese vestimentare. 

Categorii
Date de contact
0735216906
Bd. Ghencea, nr. 79, Sector 6, sector 5
Distribuie