Florin Alexandru - Cabinet Avocat Bucuresti

Infiintari forme de organizare

...
Infiintari forme de organizare

Suntem de parere ca oferim cele mai competitive servicii de infiintare a oricarei forme de organizare (S.R.L., S.A., P.F.A., IF, II, Fundatie, Asociatie) deoarece oferim urmatoarele facilitati:

  • Redactarea tuturor documentelor care implica infiintarea formei de organizare;
  • Asistenta 24/24, avocatii nostri va pot oferi sfaturi exact atunci cand aveti nevoie;
  • Indrumare in vederea alegerii celor mai potrivite coduri CAEN in concordanta cu activitatile pe care veti dori sa le desfasurati;
  • Depunerea dosarului la Registrul comertului – in acest fel nu veti mai pierde timp stand la cozi interminabile si veti evita functionarii care uneori va pot da batai de cap;
  • De ce sa ne alegeti pe noi si nu orice alta firma care se ocupa de servicii de infiintare a formelor de organizare?

  • In primul rand veti avea sansa sa lucrati cu avocati specializati in ramura de drept comercial. Desi puteti gasi pe internet o sumedenie de societati care ofera aceste servicii, va garantam ca alegand serviciile noastre veti beneficia de un raport calitate – pret excelent accesand servicii avocatiale de cea mai buna calitate. Trebuie sa retineti ca avocatii sunt pregatiti pentru a va rezolva orice problema juridica pe cand societatile care se ocupa de proceduri de infiintare de firme cu siguranta nu au aceeasi specializare si nu ofera aceleasi servicii de calitate.
  • Avocatii nostri se vor ocupa de procedura  de infiintare a formei de oganizare de la inceput si pana la depunerea dosarului la Registrul Comertului verificand fiecare document in parte pentru a identifica orice greseala juridica. Astfel dumneavoastra nu numai ca veti avea o forma de organizare inregistrata in timp util dar documentele care vor sta la baza inregistrarii acesteia vor fi corecte din punct de vedere juridic.
  • Suntem de parere ca oferim un pret corect pentru procedura de infiintare a unei forme de organizare. Pretul a fost fixat astfel incat orice intreprinzator sa isi poate permita serviciile noastre.
  • 4. Experienta spune totul. Suntem mandri ca am ajutat peste 1000 de intreprinzatori de-a lungul celor 8 ani de experienta pe piata serviciilor de profil. Practic am infiintat peste 1000 de forme de organizare in decursul anilor de activitate, prin urmare procedura va fi simpla, rapida si fara batai de cap.

    ...
    Acte necesare infiintare SRL

    Pentru a demara cat mai repede procedura de inregistrare a unei societati cu raspundere limitata SRL vom avea nevoie:

    •  Copie B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i);
    • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i);
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social.
    • Trei variante de denumire a societatii, se vor alege trei variante de denumire existand posibilitatea ca una sau mai multe denumiri de societate sa fie deja rezervate.

    Dosarul se va mai completa cu:

    •  Actul Constitutiv (redactat de catre avocatii nostri);
    • Contractul de Comodat – daca este cazul (redactat de catre avocatii nostri);
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Declaratiile de Asociat / Asociat Unic si Administrator;
    • Copie de pe dovada depunerii capitalului social;
    • Specimenul de Semnatura al Administratorului.

    De la momentul definitivarii dosarului, acesta se va depune la Registrul Comertului, documentele de imatriculare a societatii fiind gata in maxim 3 zile de la data depunerii.

    De cele mai mult ori cei care isi infiinteaza o societate intampina problema gasirii unui sediu social. In cazul, in care nu veti gasi un sediu social pentru societatea dumneavoastra atunci noi va putem pune la dispozitie sediul social timp de un an vezi tarif – link la tarif pe sediu social.

    Infiintarea unei societati este o procedura, ce implica mult timp pierdut si de cele mai multe ori batai de cap, in ceea ce priveste relatiile cu autoritatile, prin urmare avocatii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in acest demers.

    In cazul studentilor, care vor sa isi infiinteze o societate comerciala, si care vor sa beneficieze de facilitatile fiscale oferite de catre statul roman, asa cum sunt prevazute de HG nr. 166/2003 in afara documentelor expuse mai sus, ar mai fi nevoie de:

    • Adeverinta de la unitatea de invatamant superior acreditata, din care sa rezulte ca sunt indeplinite conditiile pentru obtinerea facilitatii.

    ...
    Acte infiintare firma

    Infiintarea unei firme poate fi o procedura complexa si uneori poate da mari batai de cap intreprinzatorilor aflati la inceput de drum. De aceea echipa noastra specializata de avocati a venit in sprijinul clientilor sai prin intermediul serviciului – infiintare firma.

    Prin accesarea serviciului infiintare firma, orice client care isi doreste sa scuteasca drumurile inutile la Registrul Comertului, cozile si de ce nu atitudinea nu tocmai prietenoasa a functionarilor de la ghisee pot apela la serviciile noastre de infiintare firma.

    Avocatii nostri au experienta necesara sa va ajute cu demersurile necesare infiintarii unei firme si va stau la dispozitie oferindu-va consultanta initiala gratuita pentru a incepe cat mai repede procedura de infiintare a firmei dumneavoastra.

    In cadrul consultantei initiale gratuite veti afla daca aveti toate documentele necesare pentru infiintarea unei firme sau daca mai aveti nevoie si de alte documente in acest sens.

    Mai jos va vom prezenta pe larg toate aspectele pe care este bine sa le cunoasteti  atunci cand infiintati o firma:

    A. Pentru a demara cat mai repede procedura de inregistrare a unei firma vom avea nevoie de urmatoarele documente:

    • Copie B.I./C.I./Pasaport – Asociat(i);
    • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administrator(i);
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social.
    • Trei variante de denumire a societatii, se vor alege trei variante de denumire existand posibilitatea ca una sau mai multe denumiri de societate sa fie deja rezervate.

    B. Dosarul se va mai completa cu:

    • Actul Constitutiv (redactat de catre avocatii nostri);
    • Contractul de Comodat – daca este cazul (redactat de catre avocatii nostri);
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Declaratiile de Asociat / Asociat Unic si Administrator  obtinute de la orice Notariat autorizat;
    • Copie de pe dovada depunerii capitalului social obtinuta de la banca cu care veti dori sa colaborati;
    • Specimenul de Semnatura al Administratorului obtinut de la orice Notariat autorizat.

    De la momentul definitivarii dosarului, acesta se va depune la Registrul Comertului, documentele de imatriculare a firmei fiind gata in maxim 3 zile de la data depunerii.

    De cele mai mult ori cei care isi infiinteaza o firma intampina problema gasirii unui sediu social. In cazul, in care nu veti gasi un sediu social pentru firma dumneavoastra atunci noi va putem pune la dispozitie sediul social timp de un an.

    Infiintarea unei firme este o procedura, ce implica mult timp pierdut si de cele mai multe ori batai de cap, in ceea ce priveste relatiile cu autoritatile, prin urmare avocatii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in acest demers.

    In cazul studentilor, care vor sa isi infiinteze o firma, si care vor sa beneficieze de facilitatile fiscale oferite de catre statul roman, asa cum sunt prevazute de HG nr. 166/2003 in afara documentelor expuse mai sus, ar mai fi nevoie de:

    • Adeverinta de la unitatea de invatamant superior acreditata, din care sa rezulte ca sunt indeplinite conditiile pentru obtinerea facilitatii.

    C. Suntem de parere ca oferim cele mai competitive servicii de infiintare de firma deoarece oferim urmatoarele facilitati:

    1. Redactarea tuturor documentelor care implica infiintarea firmei dumeavoastra;

    2. Asistenta 24/24, avocatii nostri va pot oferi sfaturi exact atunci cand aveti nevoie;

    3. Indrumare in vederea alegerii celor mai potrivite coduri CAEN in concordanta cu activitatile pe care veti dori sa le desfasurati;

    4. Depunerea dosarului la Registrul comertului – in acest fel nu veti mai pierde timp stand la cozi interminabile si veti evita functionarii care uneori va pot da batai de cap;

    D. De ce sa ne alegeti pe noi si nu orice alta firma care se ocupa de infiintarea de firme?

    1. In primul rand veti avea sansa sa lucrati cu avocati specializati in ramura de drept comercial. Desi puteti gasi pe internet o sumedenie de societati care ofera aceste servicii, va garantam ca alegand serviciile noastre veti beneficia de un raport calitate – pret imbatabil accesand servicii avocatiale de cea mai buna calitate. Trebuie sa retineti ca avocatii sunt pregatiti pentru a va rezolva orice problema juridica pe cand societatile care se ocupa de proceduri de infiintare de firme cu siguranta nu au aceeasi specializare si nu ofera aceleasi servicii de calitate.

    2. Avocatii nostri se vor ocupa de procedura  de infiintare a firmei de la inceput si pana la depunerea dosarului la Registrul Comertului verificand fiecare document in parte pentru a identifica orice greseala juridica. Astfel dumneavoastra nu numai ca veti avea o firma inregistrata in timp util dar documentele care vor sta la baza inregistrarii acesteia vor fi corecte din punct de vedere juridic.

    3. Suntem de parere ca oferim un pret corect pentru procedura de infiintare a unei firme. Pretul a fost fixat astfel incat orice intreprinzator sa isi poate permita serviciile noastre.

    4. Experienta spune totul. Suntem mandri ca am ajutat peste 1000 de intreprinzatori de-a lungul celor 8 ani de experienta pe piata serviciilor de profil. Practic am infiintat peste 1000 de firme in decursul anilor de activitate, prin urmare procedura va fi simpla si rapida pentru dumneavoastra si fara batai de cap.

    ...
    Acte necesare infiintare SA

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unei societati pe actiuni vom avea nevoie de:

    • Copie B.I./C.I./Pasaport – Actionari;
    • Copie B.I./C.I./Pasaport – Administratori;
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Actul Constitutiv (redactat de catre avocatii nostri);
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Declaratiile de Asociat / Asociat Unic si Administrator,
    • Dovezile de efectuare a varsamintelor privind capitalul social;
    • Dovada privind acceptarea expresă a mandatului de administrator/membru al directoratului ori a însărcinării de cenzor/auditor de către persoanele care au fost numite prin actul constitutiv (original);
    • Specimenele de semnatura ale reprezentantilor societatii (original).

    ...
    Acte necesare infiintare PFA

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unui PFA (persoana fizica autorizata) vom avea nevoie de:

    • Copie C.I.;
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie de pe diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) – dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit;
    • Certificat de atestare fiscala in original, in termen de valabilitate;
    • Specimen de semnatura.

    ...
    Acte necesare infiintare IF

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unei intreprinderi familiale vom avea nevoie de:

    • Copii C.I. (minimum doua persoane, intre care sa existe grad de rudenie pana la gradul 4);
    • Copie certificate de nastere;
    • In cazul in care a intervenit schimbarea numelui copie de pe certificatul de casatorie;
    • Copie de pe diploma/alte acte de studii/dovada calificarii pentru domeniul de activitate dorit (in cazul in care nu detineti un act de studii care sa aiba legatura cu obiectul principal de activitate, atunci este necesara dovada incadrarii pe o perioada de cel putin 2 ani in domeniul respectiv – copie de pe cartea de munca); aceasta conditie trebuie indeplinita de toate persoanele;
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Certificat de atestare fiscala in original, in termen de valabilitate;
    • Procura speciala de numire a Reprezentantului;
    • Specimen de semnatura pentru reprezentantul societatii;
    • Acord de constituire.

    ...
    Acte necesare infiintare II

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unei intreprinderi individuale vom avea nevoie de:

    • Copie C.I.
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Documente care atesta pregatirea/experienta profesionala: Copie de pe diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) – dovada calificarii in domeniul de activitate urmarit;
    • Certificat de atestare fiscala in original, in termen de valabilitate;
    • Specimen de semnatura.

    ...
    Acte infiintare asociatie

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unei asociatii vom avea nevoie de:

    • Copie CI / Pasaport membri fondatori (minim 3);
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Cazierul fiscal al fiecarui membru fondator;
    • Statutul asociatiei (redactata de catre avocatii nostri).

    ...
    Acte necesare infiintare fundatie

    Pentru a demara cat mai repede procedura de constituire a unei fundatii vom avea nevoie de:

    • Copie CI / Pasaport membru / membri fondator(i);
    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social;
    • Cazierul fiscal al fiecarui membru fondator;
    • Statutul fundatiei (redactata de catre avocatii nostri).

    ...
    Acte necesare autorizare punct lucru

    Pentru a demara cat mai repede procedura de autorizare a unui punct de lucru vom avea nevoie de:

    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social.

    ...
    Deschidere sau inchidere punct de lucru

    Pentru a demara cat mai repede procedura de deschidere de punct de lucru vom avea nevoie de:

    • Copie document de proprietate (contract de vanzare – cumparare, contract de inchiriere, succesiune) – al locatiei in care se va afla sediul social vezi tarif;
    • Adeverinta Asociatie de Proprietari (doar in cazul in care sediul social se va afla intr-un bloc de locuinte) – semnata si stampilata de catre Presedintele Asociatiei de locatari, precum si de vecinii imobilului, in care se va stabili sediul social.

    Pentru radierea punctul de lucru vom avea nevoie de:

    •  Certificatul constator al punctului de lucru;

    ...
    Acte necesare majorare/reducere capital social

    Pentru a demara cat mai repede procedura de majorare/reducere a capitalului social va fi nevoie de radactarea de catre avocatii nostri a urmatoarelor documente:

    •  Hotararea Adunarii Generale/Decizia Asociatului Unic;
    • Actul constitutiv actualizat.

    ...
    Acte necesare suspendare/reluare activitate

    Pentru a demara cat mai repede procedura de suspendare/reluare a activitatii va fi nevoie de radactarea de catre avocatii nostri a urmatoarelor documente:

    •  Hotararea Adunarii Generale/Decizia Asociatului Unic;
    • Actul constitutiv actualizat.

    ...
    Cesiune parti sociale

    Cesiunea de parti sociale este acea procedura prin intermediul careia unul dintre asociati sau toti asociatii transmit partile sociale ale unei societati prin vanzarea acestora catre o terta persoana interesata.

    Cesiunea de parti sociale are in vedere transmiterea partilor sociale catre asociati din cadrul societatii respective sau catre asociati din afara societatii.

    Daca vorbim despre procedura ce are in vedere cesiunea de parti sociale catre terte persoane atunci vom fi nevoiti sa asteptam aproximativ 30 de zile de la momentul publicarii in Monitorul Oficial a deciziei in acest sens. In cazul in care cesiunea de parti sociale se face catre asociatul din cadrul societatii atunci nu se va astepta atat de mult, aceasta fiind o procedura care de regula dureaza 3 zile dupa cum urmeaza:

    A. De ce documente avem nevoie pentru a face o cesiune de parti sociale intre asociatii aceleiasi societati?

    1. In primul rand vom avea nevoie de Hotararea Adunarii Generale prin care se decide transmiterea partilor sociale catre asociatul care va ramane  unic asociat in cadrul societatii sau de ce nu, va dobandi o participatie mai mare in cadrul acesteia.

    2. In al doilea rand documentul care va sta la baza cesiunii de parti sociale va fi contractul de cesiune de parti sociale. In cadrul contractului de cesiune de parti sociale se vor specifica: partile contractului, pretul contractului, data la care s-a incheiat contractul de cesiune de parti sociale. Acestea din urma sunt elemente esentiale pentru incheierea oricarui contract, nu numai a contractului de cesiune de parti sociale.

    3. Nu in ultimul rand vom avea nevoie si de Actul constitutiv actualizat, in cadrul caruia se vor regasi asociatii, sau asociatul, precizandu-se participatia in cadrul societatii.

    In concluzie pentru inregistarea cesiunii de parti sociale intre asociatii din cadrul aceleiasi societati nu va fi nevoie de opozabilitatea fata de terti de 30 de zile acest termen aplicandu-se doar in cazul unei cesiuni de parti sociale ce are in vedere un asociat din afara societatii.

    B. Suntem de parere ca oferim cele mai competitive servicii de infiintare de firma deoarece oferim urmatoarele facilitati:

    1. Redactarea tuturor documentelor care implica infiintarea firmei dumeavoastra;

    2. Asistenta 24/24, avocatii nostri va pot oferi sfaturi exact atunci cand aveti nevoie;

    3. Indrumare in vederea alegerii celor mai potrivite coduri CAEN in concordanta cu activitatile pe care veti dori sa le desfasurati;

    4. Depunerea dosarului la Registrul comertului – in acest fel nu veti mai pierde timp stand la cozi interminabile si veti evita functionarii care uneori va pot da batai de cap;

    C. De ce sa ne alegeti pe noi si nu orice alta firma care se ocupa de procedura cesionarii partilor sociale la Registrul comertului?

    1. In primul rand veti avea sansa sa lucrati cu avocati specializati in ramura de drept comercial. Desi puteti gasi pe internet o sumedenie de societati care ofera aceste servicii, va garantam ca alegand serviciile noastre veti beneficia de un raport calitate – pret imbatabil accesand servicii avocatiale de cea mai buna calitate.

    2. Avocatii nostri se vor ocupa de procedura  de cesionare a partilor sociale de la inceput si pana la depunerea dosarului la Registrul Comertului verificand fiecare document in parte pentru a identifica orice greseala juridica. Astfel dumneavoastra nu numai ca veti beneficia de procedura schimbarii sediului social,  dar documentele care vor sta la baza inregistrarii acesteia vor fi corecte din punct de vedere juridic.

    3. Suntem de parere ca oferim un pret corect pentru procedura de cesionare a partilor sociale. Pretul a fost fixat astfel incat orice intreprinzator sa isi poate permita serviciile noastre.

    4. Experienta spune totul. Suntem mandri ca am ajutat peste 1000 de intreprinzatori de-a lungul celor 8 ani de experienta pe piata serviciilor de profil. Practic am infiintat si am ajutat cu mentiuni la Registrul Comertului peste 1000 de firme in decursul anilor de activitate, prin urmare procedura va fi simpla si rapida pentru dumneavoastra si fara batai de cap.

    ...
    Extindere/radiere obiect de activitate

    Pentru a demara cat mai repede procedura de recodificare va fi nevoie de radactarea de catre avocatii nostri a urmatoarelor documente:

    •  Hotararea Adunarii Generale/Decizia Asociatului Unic;
    • Actul constitutiv actualizat.

    In cazul in care se va dori modificarea obiectului principal de activitate atunci vom avea nevoie si de:

    •  Certificatul de inmatriculare – in original.