Florin Alexandru - Cabinet Avocat Bucuresti

Despagubiri accidente rutiere

Contravenția, este poate cea mai întâlnită formă a răspunderii juridice. Deși sancțiunea închisorii contravenționale a fost abrogată, implicațiile de ordin financiar ale amenzilor sunt dintre cele mai severe.De foarte multe ori, agenții constatatori abuzează. Acest lucru este dovedit de numărul mare de procese câștigate în instanța de judecată de către persoanele care au formulat „plângere împotriva procesului verbal de constatare a contravenției”.

Deși găsirea celei mai potrivite apărări pentru clienții noștri conduce către satisfacția profesională ce este atinsă în momentul pronunțării de către instanța de judecată a unei hotărâri de anulare a procesului verbal de constatare a contravenției, o speță de neuitat este aceea în care am reușit să dărmăm un mit: am câștigat în instanță procesul în care am susținut cauza celui ce a lovit din spate autoturismul din fața sa și care se afla în aceeași direcție de mers – practic, celebrul mit al „vinovăției atrase de nepăstrarea distanței corespunzătoare față de autovehiculul din față” a fost spulberat.

Echipa noastră de avocați vă poate oferi consultanță specializată în materia anulării amenzilor contravenționale, indiferent dacă provin din nesocotirea normelor ce reglementează circulația pe drumurile publice, ori din alte domenii cum ar fi Codul Silvic, Codul Muncii, sau alte legi speciale.

Galerie foto
  • ...