Prompt Relocation Services - Mutari si transport mobila, Bucuresti

Mutari locuinte

Daca sunteti proprietar de casa sau de afaceri si va ganditi sa va schimbati locuinta sau sediul firmei, pentru a fi sigur ca procesul de relocare se desfasoara fara probleme, ar trebui sa apelati la serviciile unei companii de mutari de incredere. Folosind optiunile de care beneficiati din partea expertilor Prompt Relocation , veti putea economisi timp si bani, reduce stresul si minimiza greselile din procesul de relocare rezidentiala sau comerciala.

Asiguram servicii de relocare Bucuresti, in judetul Ilfov precum si in celelalte localitati din tara la preturi foarte avantajoase pentru orice tip de solicitant indiferent de cantitatea si greutatea lucrurilor pe care trebuie sa le mutam. Serviciile noastre de relocare includ transportul obiectelor (mobila, aparatura electrocasnica, aparatura IT, canapele, fotolii, tablouri, seifuri, pianine, plante ornamentale, oglinzi mari, bunuri personale,etc.) pana la masina cu care urmeaza sa fie transportate, transportul lor in interiorul orasului sau la o alta destinatie din Romania si asezarea lor in locul indicat de dumneavoastra de la noua destinatie.

Daca nu aveti timp liber la dispozitie pentru a face acest lucru este suficient sa ne furnizati noua adresa de domiciliu si sa ne lasati cheile pentru ca noi va putem muta lucrurile din casa sau din birou cat mai repede si in deplina siguranta. Firma de mutari Prompt Relocation pune de asemenea la dispozitia oricarei persoane fizice si/sau juridice interesate si servicii de relocari firme, intreprinderi sau depozite. Nu trebuie sa va faceti griji daca sunt multe utilaje de productie de mutat si transportat sau daca sunt grele si voluminoase. Ne vom ocupa noi de aceasta problema. Tarifele practicate sunt accesibile pentru oricine iar calitatea serviciilor este impecabila. Garantam orice fel de obiect mutat si transportat si va acordam despagubiri pe masura daca ceva s-a intamplat pe perioada transportului efectuat de noi.

Galerie foto
  • ...