Prompt Relocation Services - Mutari si transport mobila, Bucuresti

transport marfa / mobila

Prompt Relocation va ofera o gama variata de servicii de transport marfa si transport mobila in Bucuresti-Ilfov si in orice localitate din Romania.
Calitatea serviciilor noastre de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism si de experienta dobandita in timp, de care am dat dovada de fiecare data cand cineva a apelat la serviciile noastre.

Serviciul de transport de marfa este destinat atat persoanelor fizice cat si celor juridice, indiferent ca aveti un magazin care trebuie aprovizionat sau pur si simplu aveti de transportat marfa dintr-o locatie in alta noi suntem solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Da-ne informatii cu privire la punctul de incarcare – destinatie, iti vom face o oferta de pret pe loc pentru aceste servicii. Informeaza-ne ce volum ocupa obiectele, marfa sau materialele achizitionate, iti trimitem masina potrivita intrun timp scurt. Nu pierde timpul prin cautarea de masini autoutilitare sau oferte transport marfa in diferite zone din capitala ori periferie. Noi suntem aici, te ajutam cu oferta de pret.

Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cat si de greutatea acesteia.

Oferim transport de:
– mobila
– bagaje
– electrocasnice
– obiecter sanitare
– obiecte de arta
– materiale de constructii
– relocari spatii comerciale
– relocari sedii de firma si birouri
– relocari locuinte

Galerie foto
  • ...