Prompt Relocation Services - Mutari si transport mobila, Bucuresti

Mutari seifuri

Atunci cand va confruntati cu momentul mutarii unui seif, indiferent de cat de simpla vi s-ar parea operatiunea, cel mai indicat este sa apelati la o firma de specialisti. Cum ar fi daca cineva ar face aceasta operatiune pentru dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta?

Ca intotdeauna, Prompt Relocation este langa dumneavoastra si va ofera si serviciul mutari seifuri. Datorita faptului ca un seif poate ajunge pana la greutatea de 300-400 kilograme, venim echipati cu toate materialele necesare.

Primul lucru care trebuie facut de client este golirea seifului, in principiu de obiectele grele. In cazul in care in seif se afla documente sau bancnote, acestea pot ramane, numai daca se asigura incuierea usii acestuia. Iar de restul ne ocupam noi.

Intreaga operatiune si strategie de mutare va fi stabilita la fata locului. Astfel, in functie de usi, scari, holuri s.a.m.d operatiunea va dura mai mult sau mai putin.

Daca aveti nevoie de o echipa specializata in mutari seifuri, ati ajuns exact unde trebuie! Prompt Relocation este cea mai potrivita firma pentru a face acest lucru!

Serviciile noastre sunt de calitate inalta si corespund cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.
Ne puteti contacta oricand pentru a stabili impreuna toate detaliile mutarii.

Galerie foto
  • ...