Contur Prod - Service auto Bucuresti

Mecanica auto

Reparatii caroserie

 

Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor (tinichigerie caroserie auto) se realizeaza intr-un atelier de caroserie in cadrul caruia se poate efectua orice tip de reparatie de tinichigerie.
Atelierul de tinichigerie auto dispune de dotari tehnice moderne pentru indreptarea elementelor de caroserie si a interventiei pe structura de rezistenta, reducand la minim folosirea sudurii prin deformare la rece. In situatia in care este necesara folosirea sudurii, utilizam aparate de sudura cu argon, ce protejeaza caroseria deoarece incalzeste doar pe suprafete mici.

Dotare atelier caroserie

Pe langa profesionalismul angajatilor, calitatea lucrarilor efectuate in atelierul de tinichigerie este data si de dotarea tehnica existenta:
– indreptari la rece;
– sudura cu argon;
– montat si demontat parbrize;
– reparatii caroserie;
– reparatii/ indreptat structura de rezistenta;

 

Reparatii mecanice

 

Contur Prod Service Auto efectueaza o gama larga de reparatii mecanice intr-un atelier special amenajat, cu personal bine pregatit.
Avem in dotare o hala multifunctionala prevazuta cu elevatoare, scule si aparate speciale pentru diverse reparatii mecanice.
Executam reparatii mecanice si electrice pentru toate tipurile si marcile de autoturisme produse in strainatate (Opel, Volkswagen, Renault, Skoda, BMW, Mercedes, Audi, Fiat, Peugeot, altele) dar si pentru cele de productie autohtona.
Servicii de reparatii mecanice

Dotarile tehnice si personalul service-ului nostru permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de transmisie, de alimentare, de suspensie, de directie si de franare.

 

Motor si cutia de viteze

Schimbari de garnituri de chiuloasa, capac tacheti, baie de ulei, reparatii cutie de viteze pentru tractiune 2×4 sau 4×4, cutie de viteza automata sau pozitionata transversal, schimbari de cabluri ambreiaj, kilometraj, acceleratie; curatire si reparatie turbosuflante, injectoare, supape etc.

 

Sistem de evacuare

Montaj toba finala, toba intermediara sau primara, montaj linie completa cu catalizator, montaj sonda Lambda.

 

Ambreiaj

Montare ambreiaj pentru motoare dispuse longitudinal sau transversal, tractiune fata sau spate, montaj cilindru receptor ambreiaj, montaj pompa ambreiaj.

 

Sistem franare

Montaj placute de frana, discuri frana, saboti, tamburi, cilindrii receptori frana, etriere, racorduri flexibile, cabluri de frana, schimb lichid de frana.

 

Suspensii, articulatii, transmisie

Montare amortizoare, capete de bara, bielete de directie, pivoti, brate suspensie, bascule, bucse bascula, bara stabilizatoare, rulmenti cu butuc, tambur, disc.

 

Transmisie

Montaj axa planetara cu articulatie, numai cap planetara cu manson, arbore cardanic.

 

Sistem alimentare

Montaj pompe combustibil in rezervor sau in exteriorul rezervorului, monaj rezervoare de combustibil.

Sistem de racire motor

Inlocuire/reparare/montaj pompa de apa, inlocuire termostat, termocupla ventilator, sonda de temperatura, radiatoare.

 

Elemente de directie

Montaj/inlocuire caseta de directie cu sau fara servo, semicaseta de directie, pompa servodirectie.

 

Mecanism de distributie

Inlocuirea intregului mecanism de distributie sau numai a anumitor componente (curele, role intinzatoare, ghidaje).

Galerie foto
  • ...