Contur Prod - Service auto Bucuresti

Vopsitorie auto

Atelierul de vopsitorie, beneficiaza de doua cabine de vopsit de ultima generatie, dar si de zone speciale de pregatire in vederea vopsirii dotate la cele mai inalte standarde.

Atelierul de vopsitorie si tinichigerie au o capacitate mare de efectuare a reparatiilor. In plus, timpul de stationare in service este redus la maximum, devenind echivalent cu cel tehnologic de reparatie.

 

Dotarile tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calitati a lucrarii incomparabila cu a altor ateliere similare, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.

Cabina de vopsit asigura coacerea uniforma a vopselei pe intreaga suprafata a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniforma a aerului in interiorul cabinei. Toate zonele de lucru dispun de echipamente ce asigura o curatenie perfecta, iar standul de preparare a vopselelor, este computerizat, obtinandu-se astfel culoarea initiala a autoturismelor.

Profesionalismul angajatilor dublat de calitatea echipamentului conduc la executarea lucrarilor de vopsitorie de cea mai buna calitate in cele mai bune conditii.

Galerie foto
  • ...