Contur Prod - Service auto Bucuresti

Consultanta daune

Stim cu totii cat de anevoios este drumul parcurs in solutionarea unui incident auto. Din pacate sunt putini soferi care stiu exact pasii ce trebuiesc urmati in asemenea situatii.

 

Specialistii ConturProd iti pot oferi consultanta din momentul producerii incidentului auto si pana la solutionarea reparatiei autovehiculului, etapele incluzand tractarea auto (in cazul in care vehiculul este nedeplasabil), suport in intocmirea constatarii amiabile, programare la oficiul de daune al firmei de asigurare, insotirea clientului la oficiul de daune, solutionarea dosarului si livrarea masinii la finalul operatiunilor de remediere a daunelor.

 

In anumite situatii, clientului i se poate oferi un autoturism la schimb, pe durata reparatiei celui implicat in accident. Nu ezitati sa ne intrebati despre aceasta posibilitate in momentul demararii procesului de reparatie.

 

Avem contracte de decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurare, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca firma de asigurare sa livreze banii pentru a va fi eliberata masina. Masina vi se elibereaza in momentul in care operatiunile de reparare s-au finalizat, singura obligatie pe care o aveti este semnarea procesului verbal de primire a sa in bune conditii. DE RESTUL NE OCUPAM NOI…

Galerie foto
  • ...