Marico Provider, Pantelimon/Ilfov - Servicii vidanjare, desfundare canalizare

Servicii vidanjare

Marico Provider furnizeaza servicii de vidanjare pentru orice tip de cerinte: vidanjari industriale, vidanjari municipale sau vidanjari rezidentiale, de la servicii de vidanjare si desfundare canalizare de rutina pana la operatiuni de curatare complexe in medii de lucru periculoase. Avem echipamente complexe, experienta si personal calificat in domeniul vidanjari pentru a face o treaba buna. Vidanjele dotate cu pompa de vid sunt utilizate pentru a aspira sedimente, nisip, piatra, caramizi sau alte resturi curatate de la sistemul de canalizare, fose, wc, etc…

ECHIPAMENT PENTRU VIDANJARE:

Operatorii nostri sunt foarte bine pregatiti in operatiuni avansate de vidanjare. Serviciul nostru de vidanjare este sustinut si de restul echipei, inclusiv de profesionisti cu experienta in conditii de siguranta, de refacere a mediului si masuri de urgenta.

Avem echipamente de sprijin cum ar fi camioane transport moloz, camioane cu jet de apa, camere pentru inspectie video pe canalizare, excavator pe senile si o serie de alte echipamente.

DE CE AVEM SERVICIILE DE VIDANJARE DIFERITE:

Vidanjele noastre variaza in dimensiune, permitandu-ne sa abordam corespunzator atat proiectele mari cat si cele mici. Ca un transportator inregistrat al deseurilor, Marico Provider se ocupa de colectarea si eliminarea corecta a deseurilor solide si lichide nepericuloase cu ajutorul parculului nostru de camioane tip vidanja dotat cu pompe de vid. Flota noastra de vidanje, cu sediul in Bucuresti, variaza in design si performanta pentru aplicatii specifice. Acest lucru ne diferentiaza de alti furnizori de servicii de vidanjare.

Politica noastra de mediu confirma angajamentul nostru pentru problemele ecologice si joaca un rol important in modul in care compania opereaza.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728911955 ; 0769672001; Tel/Fax: 0212121639
Str. Livezilor, Nr. 19, Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie