Marico Provider, Pantelimon/Ilfov - Servicii vidanjare, desfundare canalizare

Servicii desfundare

Aceasta metoda foloseste pompe de inalta presiune pentru a scoate piatra, sedimente sau alte materiale nedorite de pe canalizare. Camioanele de curatare pot genera pana la 250/bari de presiune. Acesta este o combinatie de inalta presiune si debite mari de apa care curata canalizarea. O duza de spalare este instalata pe capatul furtunului de presiune cu jet si furtunul este coborat in gura de acces a canalizari in aval.

CUM ACTIONEAZA DUZELE PENTRU A DESFUNDA CANALIZAREA:

Sunt o varietate de duze de curatare, fiecare adaptata pentru indepartarea anumitor materiale din sistemul de canalizare. Apa sub presiune mare propulseaza duza pe canalizare pentru desfundarea, spalarea si curatarea canalizari pana la gura de acces a canalizari urmatoare, care este de obicei nu la o distanta mai mare de 100 de metri. Duza se misca in sus si in jos pe conducta, se roteste sau impinge pentru a disloca sedimentele, grasimea, piatra si alte resturi de pe canalizare.

Presiunea este de obicei folosita pentru a curata si desfunda sistemul de canalizare din ( PVC ) tevi , conducte din beton armat, conducta de faianta vitrificata si conducta de azbociment. Desi desfundarea canalizari cu inalta presiune este buna la curatarea de sedimente si pietre din conductele de canalizare, se pot taia si radacinile de copaci, care sunt de obicei gasite in zonele vechi ale orasului, insa conductele trebuiesc obligatoriu inlocuite.

CUM VERIFICAM DACA DESFUNDAREA CANALIZARI SA EFECTUAT CU SUCCES:

Exista 2 variante rapide de verificare a precesului de desfundare canalizare:1. Cu debit mare de apa2. Inspectie Video

– Prima varianta ar fi sa incercam sa obtinem un debit cat mai mare de apa, prin umplerea chiuvetelor si a cazi. In momentul in care acestea sunt umplute eliberam orificul de scurgere a apei si putem observa debitul cu care apa se scurge prin canalizare. Daca debitul de apa este mai mare decat inaintea efectuari desfundari, atunci inseamna ca desfundarea canalizari a fost efectuata cu succes.

– Operatiunea de inspectie video ne ajuta sa colectam date detaliate despre starea sistemului de canalizare. Se introduce pe canalizare o camera video pentru inspectie, montata pe un sistem robotizat mai mult despre inspectie video…

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728911955 ; 0769672001; Tel/Fax: 0212121639
Str. Livezilor, Nr. 19, Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie