Marico Provider, Pantelimon/Ilfov - Servicii vidanjare, desfundare canalizare

Inspectie video canalizare

Se efectueaza de obicei, ca urmare a informatiilor colectate in timpul inspectiilor prin gurile de vizitare, reclamatiile clientilor, infiltrarea excesiva a apei sau in asociere cu un program de intretinere preventiva a canalizari.Scopul acestui tip de control este de a determina :• Stare structurala a canalizari• Descoperirea defectelor canalizari• Identificarea corpurilor straine in conductele de canalizare• Gasirea obstacolelor si sursele de infiltrareAcest sistem utilizeaza o colectie de date cuprinzatoare care ne ajuta sa evaluam starea sistemului de canalizare.

CUM SE FACE INSPECTIA VIDEO PE CANAL

Utilizam o camera de televiziune montata pe un dispozitiv robotizat ajutat de o telecomanda, autopropulsat care este conectat la un monitor video, de obicei situat in remorca noastra. Sistemul robotic este introdus intr-o gura de vizitare si plasat in canalizare pentru inspectie.Odata introdus in interiorul canalizari, dispozitivul se deplaseaza prin conducta. In timpul deplasari, un operator vizioneaza traseul robotului pe un monitor video si fotografiaza orice tip de defect sau obstacol.

Aceste informatii sunt inregistrate electronic pe CD-uri sau DVD-uri.Un contor de imagini electronice este conectat la aparatul de fotografiat si permite operatorului si inginerilor revizuirea datelor pentru a sti unde se gasesc problemele din sistemul de canalizare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728911955 ; 0769672001; Tel/Fax: 0212121639
Str. Livezilor, Nr. 19, Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie