Vlad Instal, Bucuresti - Urgente sanitare Non Stop

Inspectie video tubulaturi si conducte

Un cablu flexibil cu o camera de înalta rezolutie în vârf e introdus în conducte cu diametrul între 40mm si 600mm. Cablul flexibil care este introdus în sistemul de canalizare permite camerei sa parcurga întreaga lungime de conducta (chiar si coturi si ramificatii) pentru a vedea starea în care se afla la interior. Transmisia live a acestor imagini din interiorul conductei permite tehnicianului sa evalueze starea acesteia din interior. Daca conducta de canalizare este blocata, tehnicianul poate determina pozitia exacta a problemei.

Majoritatea camerelor de inspectie video permit înregistrarea filmarii si livrarea acestora catre client pe cd, mail, memory-stick, etc.Cauzele care produc deteriorarea conductelor de canalizare si a canalelor pot fi datorita: îmbatrânirii materialului din care este construit tubul, influenta presiunii apei din interior, proiectarii, executiei, exploatarii, influenta sarcinilor exterioare, accidentelor, etc.Camera de inspectie video detecteaza defecte de asamblare, de geometrie, de etanseitate, deformari, obstacole, etc.

Camerele de inspectie canalizare pot fi tip pushing camera sau roboti de inspectie.Detinem 4 camere de inspectie video canalizare tip pushing camera pentru inspectii video conducte cu diametre cuprinse între 40 mm si 600 mm.Camerele de inspectie detinute de noi sunt achizitionate noi, la prima mâna, si sunt de cea mai buna calitate, construite si asamblate în Germania.În cazul în care sistemul de canalizare are nevoie doar de o reparatie locala datorata unei demufari sau a unui obstacol ce nu poate fi îndepartat, camera de inspectie are în dotare un emintator.Cu ajutorul locatorului din dotare se identifica cu precizie locatia problemei, precum si adâncimea la care se afla conducta.  Cea mai performanta camera de inspectie pe care o detinem, GDREXL 9020, are cap rotativ tip pan&tilt, 60 m de fibra, locator, metraj afisat pe ecran, pozitie automata de „0”, înregistrare, diverse carosele de introducere în teava precum si tastatura de introducere a datelor pe filmare.

Galerie foto
  • ...
  • ...