Vlad Instal, Bucuresti - Urgente sanitare Non Stop

Desfundari canalizari si conducte

Desfundarea conductelor de canalizare, în prezent nu tine de puterea fizica a celui care o executa, ci de echipamentele necesare.

Sarpele pentru desfundat conducte

Cel mai adesea întâlnit instrument este cablul de desfundat, asa numitul sarpe pentru desfundat canalizarea. Situatiile în care clasicul sarpe nu face fata sunt din ce în ce mai multe, mai ales la constructiile relativ noi, unde ori sunt executate prost, ori sunt proiectate necorespunzator.

Urmatorul instrument pentru desfundat conducte dupa sarpele de mâna, este sarpele mecanizat, care se învârte cu ajutorul unui motor electric. Cu ajutorul sarpelui mecanizat se pot desfunda conducte pana la 8 toli. Detinem toate tipurile de cabluri de desfundat printre care si Rems Cobra 22 cu spira de atac de 22mm grosime.

Desfundare canalizare si conducte cu jet de presiune

Jetul de presiune se foloseste pentru tevile înfundate serios unde problema nu se poate rezolva cu sarpele si nu numai. Conductele care prezinta numeroase schimbari de directie (multe coturi pe traseu) sau trasee lungi pe diametre mici sunt pretabile pentru a fi desfundate cu jet de presiune.Jetul cu presiune de apa eliberat la capatul furtunului de atac îndeparteaza si cele mai profunde blocaje si obstacole aflate pe traseul de canalizare. De cele mai multe ori curatarea cu jet de presiune este cea mai eficienta metoda de desfundare si curatare a conductelor de scurgere si canalizare.Echipa instalator24 detine numeroase instalatii de desfundare cu presiuni cuprinse între 140 si 220 de atmosfere si debite între 10 si 140 de litri pe minut.

Servicii complete pentru desfundare canalizare si conducte

Scurgerile de bucatarie sunt expuse permanent la grasime, sapun si resturi alimentare. Cea mai buna metoda pentru desfundarea acesteia este jetul de presiune.Sifonul de pardoseala refuleaza uzual când conducta de iesire din sifon este înfundata. Apa din cada, cabina de dus si lavoarul ar trebui sa se scurga la câteva secunde dupa ce ati oprit bateria. Daca acest lucru nu se întâmpla, uzual aceasta este înfundata cu par si resturi de sapun, iar la un moment dat programarea unei desfundari este inevitabila.Vasul de WC se înfunda uzual în sifonul integrat din constructia acestuia, de cele mai multe ori fiind necesara demontarea acestuia. Daca apa din vasul de wc nu se scurge, este posibil ca si coloana principala de scurgere a acestuia sa fie înfundata.Linia principala de canalizare este conducta care conecteaza consumatorii unei cladiri de fosa septica sau canalizarea orasului.Problemele care pot aparea la aceasta sunt multiple. Aceasta se poate bloca cu cârpe si alte obiecte, dar poate prezenta si diverse defecte de asamblare, de geometrie, de etanseitate, deformari, obstacole, etc.Pentru orice conducta de canalizare care se înfunda la scurt timp dupa ce a fost curatata, se recomanda inspectia video a acesteia, pentru identificarea problemei.Pentru anumite conducte vechi, aflate în stare avansata de degradare, reparatiile locale nu sunt o solutie, înlocuirea completa a canalizarii fiind necesara.

Apelati cu încredere la echipa instalator24 în cazul unei probleme la sistemul de canalizare, fie ca e vorba de o desfundare de canalizare sau înlocuirea unei portiuni din scurgerea respectiva, mai ales daca înainte ati mai chemat cel putin un mester sau o firma care nu a putut rezolva problema!

Galerie foto
  • ...