WEB CERT CONSULT Certificare ISO - servicii complete

OHSAS 18001

OHSAS reprezinta abrevierea din engleza a “Occupational Health and Safety Management Systems”. A fost dezvoltat ca raspuns la nevoile companiilor de a-si indeplini obligatiile referitoare la sanatate-securitate, intr-o maniera mai eficienta. Certificarea / acreditarea OHSAS 18001 demonstreaza ca sistemul de management al organizatiei dumneavoastra actioneaza in directia protejarii sanatatii si securitatii angajatilor dumneavoastra.

Certificare OHSAS 18001

Sanatatea si securitatea ocupationala – prin seria de standarde OHSAS 18001, a fost conceputa pentru a ajuta organizatiile sa formuleze politici si obiective in sensul sanatatii si securitatii ocupationale.

Seria include specificatiile 18001 impreuna cu indrumarile pentru implementarea unui sistem OHSAS 18001.

Standardul este aplicabil oricarei organizatii care doreste sa aiba o abordare proactiva asupra sanatatii si securitatii ocupationale.

Eliminarea riscurilor prin OHSAS 18001

Standardul OHSAS 18001 va masura sistemul dumneavoastra de management referitor la anumite caracteristici. Masurile impuse vor depinde de anumiti factori precum politica organizatiei in domeniul sanatatii si securitatii in munca, natura activitatii si conditiile in care aceasta se desfasoara.

Un sistem de management OHSAS 18001 de succes ar trebui sa se bazeze pe:

– o politica in domeniul sanatatii si securitatii in munca potrivita companiei;

– identificarea riscurilor si cerintelor legale referitoare la sanatatea si securitatea un munca;

– obiective, scopuri si programe care sa asigure imbunatatirea continua;

– activitati ale managementului care controleaza sanatatea si securitatea muncii;

– monitorizarea performantelor sistemului de sanatate si securitate in munca;

– revizuiri regulate, evaluati si imbunatatirea sistemului.

Ultimele modificari: SR OHSAS 18001 / 2008 ASRO a adoptat documentul OHSAS 18001/2007 ca standard roman SR OHSAS 18001 / 2008 (care il inlocuieste astfel pe cel din 2004)

Galerie foto
  • ...