7 Wash - Spalatorie, curatare covoare le domiciliu Bucuresti

Curatatorie Covoare Bucuresti

Pentru ca 7 Wash – curatatorie covoare Bucuresti este o companie care ofera servicii de curatare covoare de o excelenta calitate, va prezentam in continuare cateva detalii despre felul in care realizam noi acest lucru:

Pregatirea pentru curatare – Este o etapa care nu trebuie deloc neglijata. Inainte de a incepe efectiv procesul de curatare covoare sau mochete, produsele de acest tip trec printr-un proces complex de desprafuire. Acest procedeu va simplifica si va eficientiza foarte mult procesul de spalare efectiv. Compania noastra utilizeaza desprafuitoare automate de generatie noua care pot fi folosite pentru toate tipurile de covoare si machete existente in comert. In afara de aceste utilaje performante, mai putem utiliza si aspiratoare de tip umed-uscat sau aspiratoare de tip injectie-extractie. O curatatorie de covoare cu adevarat interesata de calitatea serviciilor prestate nu va trece niciodata peste aceasta etapa importanta!

Curatarea si spalarea efectiva – De indata ce procesul de desprafuire a fost finalizat, urmeaza etapa de curatat covoare efectiva. Jetul de apa folosit are o presiune foarte mare care asigura eliminarea eficienta a murdariei si particulelor ramase in tesatura covoarelor. De asemenea, ca si celelalte curatatorii de covoare moderne si noi utilizam substante special chimice care nu distrug tesaturile, nu deterioreaza culorile si indeparteaza cu eficienta inclusiv mirosurile neplacute din mochete si covoare.

Galerie foto
  • ...