7 Wash - Spalatorie, curatare covoare le domiciliu Bucuresti

Curatare covoare la domiciliu Bucuresti

Pentru cei care doresc servicii impecabile de curatare covoare la domiciliu sau la sediul firmelor, vom trimite o echipa cu aparatele necesare pentru a se curata pe loc. Dupa interventie nu este indicat sa calcam pe covorul proaspat curatat aproximativ 4 ore. Metoda de curatare si detergentii folositi ajuta la indepartarea a peste 90% din pete sau mirosuri.

Interventia nu necesita multa apa, se foloseste monodisc rotativ cu SPUMA activa si aparat injectie-extractie pentru pete. Se poate apela la acest tip de curatare daca aveti covoare de dimensiuni foarte mari, covoare prinse pe trepte sau pur si simplu nu doriti sa permiteti preluarea acestora din sediul sau locuinta dumneavoastra.
 

 

Acestea sunt doar cateva motive principale care ne-au determinat sa dezvoltam o companie profesionista care sa ofere servicii de spalare si curatare covoare la domiciliu, precum si servicii de curatare canapele, mochete, fotolii, coltare si scaune tapitate de o calitate excelenta! 

Care sunt motivele care ne determina sa fim foarte increzatori in ceea ce facem si care sunt lucrurile care ne vor ajuta in lupta cu competitorii nostri existenti acum pe piata?
In primul rand avem o echipa de oameni foarte sufletisti, foarte bine pregatiti si foarte interesati de obtinerea unor rezultate excelente! In al doilea rand, suntem foarte bine organizati si foarte bine dotati cu echipamente profesionale de ultima generatie. Folosim produse chimice pentru curatare foarte noi si eficiente, si intotdeauna suntem atenti la orice sugestie care vine din partea clientilor, sau din partea partenerilor nostri de contract!

De ce am inclus in portofoliul companiei noastre servicii de curatare covoare la domiciliu si servicii de spalare covoare la domiciliu?
Curatarea unui covor sau a unei mochete la domiciliu nu dureaza foarte mult. Timpul de asteptare incepand cu momentul inregistrarii comenzii dumneavoastra este cu mult mai mic decat in situatia in care alegeti sa curatati astfel de lucruri direct la sediul companiei noastre. De asemenea, serviciile de curatare covoare la domiciliu precum si serviciile de spalare covoare la domiciliu necesita un timp mai scurt pentru realizarea lor in sine. Noi avem nevoie doar de cateva ore pentru a schimba complet infatisarea locuintei dumneavoastra!

Galerie foto
  • ...