7 Wash - Spalatorie, curatare covoare le domiciliu Bucuresti

Servicii curatare canapele

Daca ati decis sa curatati in mod impecabil locuinta sau spatiile dumneavoastra de birou, puteti apela cu incredere la compania noastra! In afara de servicii profesionale de curatare si spalare covoare, carpete si mochete (oferite inclusiv la domiciliu!) va putem pune la dispozitie servicii profesionale de curatare a canapelelor, fotoliilor sau a saltelelor cu aparat de INJECTIE-EXTRACTIE si detergent ACTIV.

Serviciile oferite de compania 7Wash sunt oferite la domiciliul sau sediul dumneavoastra. Se trimite o echipa formata din 2 persoane cu echipamentul necesar. Dupa finalizarea interventiei este indicat sa nu folositi corpurile curatate, aproximativ 4 ore.
 

 

Specialistii companiei 7 Wash sunt solicitati pentru serviciile de curatare canapele in municipiul Bucuresti dar si in judetul Ilfov datorita calitatilor: promptitudine, seriozitate, timp scurt de asteptare, servicii impecabile. Trebuie sa recunoastem ca oricat de mult timp am investi in curatarea locuintei noastre, aceasta nu va arata niciodata perfect si nu va exista un mediu cu adevarat curat si sanatos daca, mai ales, covoarele si canapelele nu vor fi curatate temeinic. Aceastea sunt locurile unde se depoziteaza cel mai mult praf, cele mai multe bacterii si cei mai multi acarieni. In acelasi timp, aceste lucruri ofera 70% din aspectul locului in care stam zi de zi sau lucram ora de ora. 

Nu a fost deloc inutila dezvoltarea de masini speciale foarte performante si nici aparitia pe piata a unor substante profesionale pentru curatare sau spalare canapele care aduc rezultate foarte bune. Nu uitati faptul ca mocheta, covorul , canapeaua sau coltarul reprezinta locurile unde copiii nostri isi petrec cel mai mult timp, mai ales atunci cand au doar cativa ani. Este util sa apelati la serviciile de curatat canapele, curatare saltele si la cele de spalat canapele oferite de compania 7 Wash in toate sectoarele orasului Bucuresti precum si in localitatile judetului Ilfov? Dupa parerea noastra, raspunsul la aceasta intrebare este : cu certitudine DA!

Orice activitate de curatare sau spalare trebuie facuta intr-un mod profesionist pentru a elimina complet atat murdaria, petele, cat si praful! Atat coltarele, canapelele, saltelele cat si covoarele trebuiesc cat mai bine protejate pentru ca materialul din care sunt confectionate sa nu se deterioreze mult in timpul spalarii si nici sa nu se decoloroze. Nu este deloc lipsit de utilitate timpul scurt de care noi avem nevoie pentru a le usca bine si pentru a le repune cat mai repede in functiune.

Galerie foto
  • ...