7 Wash - Spalatorie, curatare covoare le domiciliu Bucuresti

Servicii curatare mocheta

Oferta noastra nu este valabila numai pentru mochetele din locuintele rezidentiale. Tot noi va putem oferi inclusiv servicii de curatare mochete birouri precum si servicii de spalare mochete spatii comerciale. Mochetele si covoarele reprezinta cele mai mari depozite de praf! Pentru aceasta categorie de articole aveti cu adevarat nevoie de priceperea si experienta specialistilor precum si de utilaje moderne si substante chimice profesionale! Bineinteles, daca nu doriti sa le inlocuiti cu altele noi care sunt foarte costisitoare. 

In zilele noastre, curatarea covoarelor, a mochetelor ( inclusiv cele mochete lipite) precum si curatarea canapelelor sau fotoliilor nu mai este o problema dificila.Este suficient sa formati un numar de telefon sau sa completati un Formular de contact si mocheta sau covorul dumneavoastra va fi curatat, fie la sediul companiilor specializate in acordarea de astfel de servicii, fie direct la dumneavoastra acasa!

Mai mult decat atat, astazi nu mai este nevoie sa aduceti dumneavoastra covorul sau mocheta la noi, pentru ca venim noi la dumneavoastra acasa! Pentru a va face o parere de ansamblu, trebuie sa va spunem ce fel de servicii de curatare si spalare ofera compania noastra: spalare si curatare covoare, mochete, spalare si curatare scaune tapitate, fotolii, canapele, coltare, saltele, etc..
Asadar, ne implicam doar in rezolvarea problemelor foarte dificile!

Galerie foto
  • ...