Aquatec, Bucuresti - Constructie si comercializare piscine

Piscine publice

Piscine publice – acestea sunt piscine pentru uz public cu anumit acces reglementat. Astfel de piscine nu sunt doar piscinele urbane de divertisment si piscinele publice din complexele rezidentiale inchise, dar si piscinele de hotel.

 

Proiectantii si inginerii no?tri au participat la construc?ia a sute de piscine si a mai multor parcuri acvatice. Acest lucru ne transforma intr-unul dintre partenerii preferati pentru construirea de piscine si si alte facilitati acvatice. Mai mult decat atat – experienta noastra de peste 20 de ani pe piata ne ajuta in misiunea noastra de a depasi asteptarile clientilor nostri in ceea ce priveste rezultatele finale.

 

Practica indelungata a AQUATEC a dovedit ca unul dintre elementele principale in proiectarea si exploatarea unor astfel de piscine este siguranta utilizatorilor acesteia. Prin urmare, specialistii nostri construiesc acest tip de piscine cu urmatoarele elemente obligatorii: 

  • Pompe si filtre speciale de cea mai inalta calitate pentru a se asigura un ciclu de filtrare marit;
  • Toate zonele de acces in piscina sunt placate cu materiale antialunecare (antislip);
  • Echipamentele de dozare automata asigura parametrii chimici potriviti si de siguranta a apei din piscina;
  • Designul combinat cu arhitectura, functionalitatea, locatia si utilizarea prevazuta.

 

Daca cautati o firma profesionala care nu face compromisuri cu calitatea sau aveti nevoie de un sfat de experti in ceea ce priveste constructia unei piscine publice, nu ezitati sa ne contactati chiar acum!

Galerie foto
  • ...