Aquatec, Bucuresti - Constructie si comercializare piscine

Piscine de casa

Inca de la prima piscina construite de Aqutec in anul 1994 pana in ziua de astazi, expertii nostri intotdeauna s-au straduit sa ofere o combinatie de inalta calitate si fiabilitate. Acesta este si motivul principal datorita caruia ne aflam printre liderii in construirea nu doar de piscine publice, dar si de piscine de casa. Iata de ce, daca intotdeauna ati visat sa aveti o piscina minunata in curtea dumneavoastra, fiti siguri ca AQUATEC este alegerea potrivita pentru proiectarea si construirea acesteia.

 

Drept profesionisti veritabili, dupa finalizarea lucrarilor unei piscine, AQUATEC ofera clientilor sai posibilitatea de a se abona la servicii de intretinere. Acestea includ:

  • servicii profilactice a sistemului de circulatiei, filtrare si de incalzire;
  • reactie in timp util si indepartare rapida in caz de probleme;
  • selectie si livrare de produse chimice si dezinfectante;
  • ajustare a parametrilor apei din piscina.

 

Cu toate ca piscinele de casa de obicei sunt mici ca dimensiuni fiind pentru uz privat, arhitectura acestora trebuie sa fie in concordanta maxima si sa se inscrie in locatia /terenul/ si facilitatile din jur. Noi, cei de la Aquatec suntem mandri cu faptul ca detinem o experienta bogata in construirea de piscine private de dimensiuni mici si mar. Acesta este si motivul pentru care suntem una ditre cele mai preferate firme pentru constructia de astfel de facilitate in Bulgaria.

Galerie foto
  • ...