Aquatec, Bucuresti - Constructie si comercializare piscine

Bai pentru termoterapie

Bai modulare si monolitice de aburi, saune finlandeze, laconium, tepidarium - acestea sunt doar cateva dintre tipurile de obiective pentru termoterapie pe care Aquatec le a construit de-a lungul anilor.

 

Firma noastra ofera solutii complete pentru proprietarii de hoteluri si complexe de vacanta - constructie de centre SPA cu sauna, zona de masaj si camere pentru proceduri de contrast, terapii senzoriale, hidroterapie si altele.

 

Daca doriti o sauna moderna finlandeza sau sauna cu infrarosu in casa dumneavoastra, specialistii de la Aquatec se pot angaja cu proiectarea, livrarea de materiale si construirea acesteia.

 In plus, din magazinul nostru online Piscinemall.ro pute?i achizitiona usor si rapid accesorii, echipamente si orice alte beneficii pentru sauna.

 

Pemiile noastre in domeniul construirii de SPA si inovatiile reprezinta dovada ca Aquatec este sinonim cu rezultate excelente! Puteti vizualiza unele dintre proiectele noastre de SPA si Wellness in cadrul galeriei.

 

 Fie visati sa aveti o sauna finlandeza sau o baie moderna de aburi, Aquatec este partenerul dumneavoastra de incredere in proiectare si construire!

 Contactati-ne la 0214900183 chiar acum!

Galerie foto
  • ...