Aquatec, Bucuresti - Constructie si comercializare piscine

Fantani

Fantanile si celelate atractii acvatice cu apa curgatoare intotdeauna au fost printre frumusetile la care oamenii s-au bucurat. Fie ca e vorba de o atractie in parcul acvatic sau de o fantana centrala din oras, acestea sunt un element spectaculos al vietii noastre de zi cu zi.

 

De-a lungul anilor, Aquatec s-a dovedit a fi unul dintre liderii de piata si ca un partener de incredere pentru constructia oricarui tip de fantani. Aici sunt unele dintre cele mai interesante tipuri de facilitati pe care compania noastra le-a construit:

  • Fantana uscata - acest tip de fantana nu are oglinda de apa, iar apa care circula se afla in constructia subterana. Acest lucru ofera un plus de efect acestui tip de fantani – creaza iluzia ca apa izvoraste din suprafata solida

 

  • Fantani muzicale - acestea sunt, probabil, cele mai spectaculoase fantani. Acestea combina efectele create de apa, sunet si lumina. Efectul de "dans" al apei se obtine prin sincronizarea dintre sunet si jeturi.

 

  • Fantani de gradina - Aquatec a realizat proiecte atat pentru fantani de gradina de dimensiuni mici, cat se de dimensiuni mari. Tipic pentru acestea este ca se pot inscrie in exteriorul aproape fiecarei gradini sau case.
Galerie foto
  • ...