Elegance Decor - Amenajari interioare, elemente decorative, Bucuresti

Vopsea decorativa Venetian Stucco Classic Effec

76,22 Lei  / mp

O solutie rafinata, clasica si simpla de a-ti finisa peretii este vopseaua decorativa Venetian Stucco. Aceasta imita vechile tehnici decorative si creeaza o suprafata neteda si placuta la atingere. Produsul se aplica in 5 pasi, iar rezultatele te vor multumi pe deplin.

Pachetul contine amorsa Cameprimer P100, efect Venetian Stucco si ceara Camewax Transparent.

Pregatirea efectului Venetian Stucco:

Vopseaua decorativa Venetian Stucco trebuie sa fie amestecata foarte bine, mecanic, inainte de adaugarea pigmentului. Dupa ce pigmentul a fost adaugat se amesteca pana se va omogeniza toata compozitia.

Aplicare:

Etapa 1: In prima etapa de aplicare, peretele se amorseaza cu CAMEPRIMER P300 (consum 115 ml/metru patrat) folosind o pensula sau trafalet pentru vopsea. Peretele pe care se aplica amorsa trebuie sa fie uscat, neted si acoperit cu glet. Dupa ce a fost amorsat se lasa la uscat timp de 4 ore pentru fiecare strat aplicat.

 Etapa 2: In aceasta etapa este aplicat VENETIAN STUCCO (consum 250 g pe metru patrat) cu o gletiera venetiana evitandu-se crearea de excese de produs. Timpul de uscare este de 6 ore.

Etapa 3: In etapa a 3-a se aplica cel de-al 2-lea strat de vopsea VENETIAN STUCCO folosind tehnica venetiana de tencut (miscari scurte si abrupte), formand un model delicat. Consumul de vopsea este de 150 g pe metru patrat si timpul de uscare al acestui strat este de 4 ore.

Etapa 4: In aceasta faza este aplicat inca un strat de vopsea VENETIAN STUCCO in aceiasi metoda ca la cel de-al 2-lea strat dar la sfarsit se finiseaza, lustruieste cu ajutorul gletierei. Consumul de vopsea este de 100 g pe metru patrat si timpul de uscare al acestui strat este de 2 ore.

Etapa 5: In ultima etapa este aplicat stratul de ceara CAMEWAX TRANSPARENT cu o gletiera venetiana, ce are un consum de 12 g pe metru patrat. Pentru aplicarea acesteia se utilizeaza marginea spatulei lustruindu-se timp de 10-15 minute zona aplicata. Pentru o lustruire mai eficienta se poate utiliza o carpa din microfibra (lustruire manuala) sau tampoane de lustruire (lustruire mecanica). Timpul de uscare este de 6 ore.

Produsul este livrat in functie de necesitati, iar pretul afisat este pentru un metru patrat de acoperire.

Galerie foto
  • ...