Elegance Decor - Amenajari interioare, elemente decorative, Bucuresti

Capitel pilastru decorativ de exterior WT01

Iti doresti sa creezi un pilstru simplu si cauti un capitel pentru pilastru cu detalii fine si linii drepte? Capitelul pentru pilastru decorativ de exterior WT01 are un design simplu si elegant.

Pilastrii de exterior de la Elegance Decor sunte realizati din polistiren expandat si acoperiti cu rasina minerala, asa cum este si cazul capitelului de pilastru WT01. Stratul protector le confera rezistenta sporita la intemperiile vremii, lovituri sau raze UV.

Capitelul poate fi vopsit in culoarea dorita cu ajutorul vopselei pentru exterior. Montajul este facil, pentru ca profilul de exterior poate fi manevrat cu usurinta. Fixarea se realizeaza fie cu ciment, fie cu adeziv special pentru polistiren.

Dimensiunile capitelului pentru pilastru decorativ de exterior WT01, din polistiren expandat, acoperit cu rasina minerala (inaltime, adancime, lungime) sunt:25x11x36 cm.

Capitelul este partea de sus superioara a pilastrului. In portofoliul Elegance Decor exista mai multe variante de capitel pentru pilastru, in mai multe stiluri, atat clasic, cat si modern.

Galerie foto
  • ...