Elegance Decor - Amenajari interioare, elemente decorative, Bucuresti

Prezentare si consiliere

Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare, alegerea elementelor decorative potrivite pentru propria casa poate fi o adevarata provocare. De aceea, din grija fata de nevoile si resursele tale, precum si din dorinta de a-ti oferi o experienta de cumparare placuta si usoara, Elegance Decor nu a fost gandit ca un simplu magazin online, ci ca un adevarat hub in domeniul home & deco. Suntem in permanenta cautare de solutii personalizate de design si, pe langa produsele de calitate, iti punem la dispozitie urmatoarele servicii:

Consultanta profesionistaAscultam povestea proiectului tau si iti suntem alaturi oricand ai nevoie de cineva care sa iti ofere solutii de design, care sa contribuie cu imaginatie si care sa te ajute atunci cand ai ramas fara idei. Stim ca amanuntele conteaza in amenajarea oricarui spatiu pentru a obtine finisaje bine realizate si, implicit, un confort asa cum ti-ai dorit. Asadar, fie ca vrei sa decorezi o casa sau un apartament, fie ca vrei doar sa improspatezi ambientul, te ajutam sa alegi exact acele elemente decorative care ti se potrivesc cel mai bine.

Sau poate te-ai hotarat deja asupra unor produse din portofoliul nostru, dar ai dori sa afli mai multe informatii despre felul in care se monteaza, despre materiale si posibile functionalitati. Orice intrebare sau curiozitate ai, Elegance Decor iti sta la dispozitie cu o echipa de consultanti dedicati, entuziasti, care te pot ajuta cu profesionalism si daruire.

Vom tine cont intotdeauna de preferinte, de buget si de stilul preferat si vom alege impreuna produsele care sa iti depaseasca asteptarile. Putem face asta telefonic sau in cadrul showroom-ului nostru din str. Lanariei, nr. 116, sector 4, Bucuresti. Aici, vei putea vedea indeaproape portofoliul Elegance Decor, vei putea rasfoi cataloage sau vizualiza mostre. Exista un univers al profilelor decorative si te asteaptam cu drag sa il cunosti!

Deplasare in santier

Pe langa serviciul de consultanta profesionista, echipa Elegance Decor pune la dispozitie un serviciu suplimentar de consultanta la fata locului, direct in santier, pentru lucrarile din Bucuresti si Ilfov. Prin acesta, aducem plus valoare felului in care abordam colaborarile noastre cu partenerii, contribuind cu indrumare tehnica si de design acolo unde proiectul o cere.

Consultanta in santier presupune deplasarea unui reprezentant Elegance Decor la fata locului (doar in Bucuresti si Ilfov) si oferirea unor recomandari dedicate in ceea ce priveste produsele decorative potrivite, de cele mai multe ori cu ajutorul arhitectului sau designerului care se ocupa de proiect. Prin intermediul cataloagelor si mostrelor aratate, specialistul nostru te poate ajuta sa alegi solutiile de design adecvate proiectului tau, beneficiind astfel de servicii personalizate.

Acest pas reprezinta o modalitate practica si eficienta de a ne implica in parteneriate inainte de implementare. Te invitam sa ne contactezi si, impreuna, sa realizam cele mai frumoase idei de design care se disting prin folosirea elementelor decorative Elegance Decor.

Recomandare de manopera

Solutiile de design Elegance Decor prind contur si devin, cumva, unice atunci cand sunt trecute prin mana priceputa a unui montator. De-a lungul timpului, am reunit in lista noastra de colaboratori echipe care se ocupa cu pricepere de aplicarea tuturor produsele noastre.

Elegance Decor iti poate recomanda profesionisti specializati in montarea profilelor decorative sau a oricarei alte game de produse comercializate, avand capabilitatea de a garanta integritatea si functionalitatea lor dupa finalizarea proiectelor.

Contacteaza-ne si te vom indruma spre o echipa care sa ne ajute sa cream, impreuna, cele mai inspirate idei de design.

Galerie foto
  • ...