Elegance Decor - Amenajari interioare, elemente decorative, Bucuresti

Profile interior

...
Plinte

Plinta decorativa din polimer rigid S4 - 8x1.3x200 cm - 56,67 Lei  / bucata

Decoreaza-ti interiorul casei in stilul modern si alege elementele decorative corespunzatoare. Solutia perfecta pentru o amenajare rafinata este sa montezi plina S4, o decoratiune interioara care va transforma in totalitate aspectul incaperii.

Realizata din polimer rigid, plinta decorativa este preamorsata, poate fi slefuita si vopsita cu vopsea fara solventi sau diluanti. Materialul este rezistent la lovituri si se preteaza in spatiile cu umiditate ridicata. Elementul decorativ se curata usor si se monteaza rapid.

Plinta se monteaza la imbinarea dintre podea si perete si, pentru montarea aceteia, se folosesc doua tipuri de adeziv: unul de lipire si unul de imbinare. Adezivul de lipire se numeste Fixx&Go si acopera o suprafata de 10 metri liniari, iar pentru imbinare se foloseste Adezivul de imbinare Profixx, un tub ajungand pentru aproximativ 35 de imbinari. Imbinarile sunt mascate cu ajutorul unui chit elastic care se acopera, mai apoi, cu o vopsea acrilica.

...
Cornise tavan

     
  • Cornisa decorativa din poliuretan P819 - 6.4x6.9x200 cm - 111,54 Lei  / bucata
     

    Cornisa P819 este ideala pentru a completa incaperea decorata in stil modern. Montat la imbinarea dintre perete si tavan, elementul este realizat din poliuretan de inalta densitate.

    Rezistenta la lovituri, la socuri si in spatiile umede, cornisa poate fi slefuita si vopsita aplicand vopsea fara solventi sau diluanti.

    Ornamentul decorativ se lipeste cu Fixx&Go, iar pentru imbinari se foloseste Adezivul de imbinare Profixx. Un tub de adeziv de lipire este suficient pentru acoperirea a 9 metri liniari, cu un consum de 40-50 mililitri/metru. Adezivul de imbinare ajunge pentru 35 de imbinari/tub.

    Dimensiunile cornisei decorative din poliuretan P819 (adancime, intaltime, lungime) sunt: 6.8x6.8x200 cm.