LC Dental-clinica stomatologica-Bucuresti

Profilaxie dentara

Pornind de la ideea ca “este mai bine sa previi decat sa tratezi”, profilaxia dentara este poate cea mai importanta ramura a medicinii dentare. 

Afectiunile dentare precum caria si parodontoza sunt lipsite de simptome in fazele de inceput, astfel ca pacientii nu le pot observa singuri. Din acest motiv vizitele periodice la dentist sunt extrem de importante pentru a trata din timp problemele dentare, si pentru a evita necesitatea unor tratamente complicate, costisitoare dar si invazive. 

In clinica LCdental realizam urmatoarele masuri profilactice: detartrajul cu ultrasunete, periajul professional, air flow sau prophy jet, fluorizari locale utilizand gutierele, controlul placii bacteriene utilizand revelatori de placa, sigilarea santurilor si fosetelor dintilor laterali pentru a preveni formarea cariei dentare. Consideram ca un rol extrem de important in prevenirea afectiunilor dentare il are insusi pacientul, de aceea dam o mare importanta recomandarilor privind igiena orala (tehnica de periaj dentar, utilizarea corecta a atei dentare, utilizarea dusului bucal, igiena lucrarilor protetice).

Galerie foto
  • ...