Magnetic IT Services - Firma de Servicii, Consultanta IT Bucuresti

Externalizare IT

Suport IT

Compania se bazeaza pe infrastructura IT pentru a o propulsa cu rapiditate. Aici intervin serviciile IT profesionale. Daca tehnologia nu functioneaza, efectele asupra business-ului pot fi catastrofale. Suportul IT inseamna atat prevenire si conformare cu standarde, cat si rezolvarea problemelor rapid atunci cand ele apar. In plus,  companiile ating o mai mare flexibilitate cu ajutorul suportului IT, ajutandu-le sa atinga un profit mai mare.

Suport profesional pentru organizatia dumneavoastra, ajutand angajatii sa evite intarzieri in activitatile pe care le desfasoara
Cresteti productivitatea oferindu-le angajatilor o echipa de profesionisti  IT, ajutandu-i sa se concentreze pe task-urile pe care trebuie sa le indeplineasca
Asistenta on-site sau remote care sa va ajute sa va diminuati costurile, platind doar pentru serviciile de care aveti nevoie
Administrare Servere

Utime-ul serverelor este critic pentru afacerea dumneavoastra. Este foarte important ca applicatiile si serviciile sa fie functionale. Orice forma de downtime neplanificat este toxic pentru succesul companiei, indiferent de rolul particular al aplicatiei respective. 

Instalare, configurare, administrare de servere fizice si virtuale
Administrare de servere Windows
Administrare de servere Linux
Servicii Email

Email-ul a devenit cel mai important mijloc de comunicare atat in interiorul organizatiei cat si in afara ei. Componenta cea mai importanta de comunicare este critic sa fie securizata si protejata impotriva amentintarilor si atacurilor de tip phishing, altfel este posibil sa produca pagube importante, atat de natura financiara cat si a datelor pierdute. 

Administrare Email
Servicii Antispam
Email Security Gateway
Monitorizare in timp real

Rezolvam foarte multe probleme inca inainte sa apara, printr-o continua monitorizare a sistemelor IT. Asta minimizeaza riscul unui serviciu sau a unei aplicatii nefunctionale, oferind totodata date istorice care pot fi corelate pentru a observa un anumit model al problemelor care pot aparea.

Monitorizarea sistemelor critice
Monitorizarea uptime-ului si a performantelor sistemului
Vizibilitate in timp
Protectia Datelor si Backup

Solutiile de Backup si Disaster Recovery se vor asigura ca datele critice vor fi salvate in caz de o problema hardware sau software. Ofera in plus o protectie asupra atacurilor de tip ransomware, pastrand o copie cu ajutorul un sistem dedicat.

Backup al datelor companiei
Istorie asupra versiunilor de fisiere si restore rapid al datelor
Backup imagine si recovery pentru servere bare-metal
Disaster recovery pentru downtime minim
Backup al email-urilor, cloud, si al serverelor web
Backup-ul laptop-urilor si al statiilor de lucru

Galerie foto
  • ...