Mon Beauty - Salon remodelare corporala, Bucuresti

Electrostimulare

Electrostimularea se efectueaza practic prin stimularea unor parti ale corpului. In acest scop se utilizeaza un aparat electronic specific, ai carui electrozi sunt pozitionati pe partile corpului destinate electrostimularii. Stimularea muschilor in sine se realizeaza prin transmiterea unei tensiuni care poate fi reglata pentru a contracta muschii la diferite intensitati, in functie de efectul dorit.

In medicina, electrostimularea este folosita pentru a preveni durerea, pentru vindecare, recuperare, pentru prevenirea atrofiei la pacientii cu paralizie, pentru a trata incontinenta, scolioza si multe alte disfunctii. Atletii o folosesc pentru tratarea ranilor musculare si ca adjuvant in antrenamente. Electrostimularea este folosita pentru puterea sa de a ridica, strange, tonifia si intineri atat corpul, cat si fata.Aceleasi metode se aplica si persoanelor care doresc sa slabeasca cu ajutorul electrostimularii. Electrostimularea trebuie dublata si de o dieta adecvata, eventual de un masaj anticelulitic, si sustinuta de un stil de viata activ. Daca este practicata in timpul unei cure de slabire, efectul acesteia creste semnificativ, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, muschii sunt modelati in zonele dorite, stratul adipos dispare.

 Folosirea electrostimulatorului timp de 45 de minute este echivalentul a 4-5 ore de fitness si se pot lucra toti muschii simultan, sau doar partile corpului care necesita electrostimulare. Un alt avantaj este faptul ca nu mai simtim durerea extenuanta ce apare in urma exercitiilor fizice obositoare.

O sedinta de electrostimulare este reconfortanta pentru ca organismul nu depune efort, iar pentru ca persoana care beneficiaza de tratament are corpul intins si relaxat, se instaureaza un tonus general bun si buna dispozitie, eliminandu-se stresul acumulat.Programeaza-te pentru o sedinta !Efecte:- slabire generala si tonifiere- tratarea celulitei- lifting si fermitate a sanilor- slabire abdominala- lifting facial nechirurgical- slabire ultra-rapidaContraindicatii:- boli cardiace- sarcina- tije metalice

Galerie foto
  • ...