Mon Beauty - Salon remodelare corporala, Bucuresti

Tratamente faciale

Tratamentul facial include o multitudine de proceduri precum exfoliere, curatarea profunda a tenului, extrgerea diverselor cosuri sau puncte negre daca este cazul, tratarea cu diverse creme si solutii, aplicarea mastilor faciale corespunzatoare tipului de piele: uscata, sensibila, grasa, combinata, matura, si masajul special, precum tehnica effleurage, urmat de lotiuni tonice. Rezultatul tratamentului facial va fi cu siguranta o piele curata, bine hidratata si fina.

Tratamentul facial cu argila verde

Tratamentul facial cu argila verde va ajuta tenul sa respire din nou, ii va reda fermitatea, astfel pielea dvs devenind mai frumoasa, revitalizanta si catifelata. Oboseala, stresul sau chiar simpla trecere a timpului determina pierderea luminozitatii, incetineste reinnoirea celulelor din epiderma iar tenul isi pierde stralucirea. Argila verde, un miracol al naturii, este un agent purificator foarte puternic, care absoarbe grasimea in exces, substantele toxice si impuritatile. Are o actiune tonifianta, stimuleaza repararea celulelor lezate, degreseaza si hidrateaza pielea, confera elasticitate. Tratamentul facial cu argila verde.

Tratamentul facial cu argila albastra

Tratamentul facial cu argila albastra trateaza acneea, curata epiderma, tonifica si catifeleaza pielea, reduce aspectul ridurilor. Epiderma este alcatuita din aproximativ 30 de straturi celulare. Straturile superficiale tind sa se usuce si tenul isi pierde luminozitatea. Prin tratamentul cu argila albastra, se indeparteaza fin stratul de celule moarte, ramanand la suprafata celulele tinere si sanatoase. Proprietatile argilei albastre fac ca aceasta sa fie un remediu excelent pentru tenurile grase si acneice.

Microdermoabraziunea este o metoda de curatare non-invaziva care ajuta pielea sa se regenereze in mod natural. Practic, pielea respira mai usor, circulatia sangvina este stimulata la fel si cresterea cantitatii de colagen. Aspectul tenului este imbunatatit vizibil, ridurile sunt estompate iar epiderma va absorbi mult mai usor substantele active din produsele de ingrijire. Dupa doar un singur tratament veti observa cum pielea devine mai catifelata.

 

NOU – Tratament facial GEROVITAL

GEROVITAL EQUILIBRIUM – ” Frumusetea femeii este un diamant slefuit de bunatate si iubire.” Aceasta gama dezvolta produse cosmetice profesionale care confera energia celulara a corpului nostru asigurand astfel coerenta sistemului corp-spirit. Gerovital Equilibrium a fost elaborat tinand cont de aceste rigori, imbinand perfect interiorul si exteriorul corpului nostru.De la prevenirea distrugerii peretelui celular la regenerarea și protejarea tenului, acest tratament complex împuternicit cu produse cosmetice bogate în principii naturale active precum argila, reda luminozitatea și tinerețea tenului. Debutând cu un proces de curățare, alchimia continuă cu un peeling, aplicarea unei măști detoxifiante, hidratare, lifting, finalizându-se cu tonifierea feței.

NOU – Fito’PEEL AHA Cura cu acid glicolic din trestie de zahar pentru tenuri mature, pretentioase sau grase

Acidul glicolic este un acid alfa hidroxic (AHA). Se mai numeste si acid din fructe pentru ca se gaseste in diferite fructe, in principal in sucul de trestie de zahar. Datorita dimensiunilor mici ale moleculelor sale, este unul dintre cei mai eficienti exfolianti, ce poate fi folosit in tratamentul tenurilor mature, cu tendinta de imbatranire si pentru cel al tenurilor grase. In decursul tratamentului Fito’PEEL AHA tenul capata efectiv un strat nou superficial de piele, ce poate da impresia unui tratament complet de rejuvenare. In acelasi timp, situatia tenurilor grase se imbunatateste semnificativ. Tratamentul trebuie precedat de o evaluare amanuntita si este insotit de o pregatire a tenului si acasa, prin Kitul pentru Acasa.

Galerie foto
  • ...
  • ...