Mon Beauty - Salon remodelare corporala, Bucuresti

Epilat

Epilarea cu ceara este cea mai durabila metoda de indepartare semipermanenta a parului din radacina. Noile fire de par nu vor creste la loc in zona epilata  timp de doua pana la opt saptamani. Aproape toate zonele corpului pot fi epilate, inclusiv sprancenele, fata, zona inghinala, brate, abdomen, picioare. In timp, dupa mai multe epilari, parul devine mai fin, iar durerea scade în intensitate.

Epilarea cu ceara traditionala presupune intinderea unei fasii de ceara de circa 15 cm lungime si 5-6 cm latime incalzita la o temperatura ideala de 40 de grade Celsius. In timp ce se raceste, ceara se intareste, permitand indepartarea cu usurinta a parului prin tragerea fasiei de ceara in sensul invers al cresterii firelor de par. Aceasta metoda este foarte buna pentru persoanele cu piele sensibila.

Epilarea cu ceara de unica folosinta presupune intinderea unei fasii de ceara intr-un strat mai subtire si la o temperatura mai scazuta decat la ceara traditionala, dintr-un tub special pastrat la o anumita temperatura, nu foarte ridicata. Este considerata de catre unele persoane mai igienica, insa foliculii nu sunt la fel de deschisi ca in cazul cerei traditionale, si poate fi mai dureroasa. Ceara este indepartata prin miscari bruste de catre cosmeticiana, cu ajutorul unor benzi speciale.

Galerie foto
  • ...