Mon Beauty - Salon remodelare corporala, Bucuresti

Extensiile de gene fir cu fir

Mon Beauty isi propune sa intampine sezonul cald cu cateva surprize menite sa sporeasca frumusetea naturala a femeii. Despre una dintre aceste surprize o sa va spunem cateva cuvinte in continuare.

In sezonul cald, femeile incep sa foloseasca mai putine produse de machiaj, poate chiar renuntand de tot la unele dintre ele, din cauza neplacerilor provocate de caldura, transpiratie, soare. Fondul de ten nu rezista mult sau incarca fata, rujul in culori tari este inlocuit cu un gloss lucios, iar rimelul obisnuit trebuie schimbat eventual cu un rimel rezistent la apa, deoarece incepem sa mergem des la piscina, la mare.

Noi ne-am gandit ca v-ar fi mult mai usor sa nu mai folositi rimel deloc.

Solutia este extensia de gene din par sintetic care imita perfect genele naturale, sunt in culori si forme diferite, exact ca si genele noastre. Cel mai important lucru este ca se aplica fir cu fir, cu ajutorul unui aditiv special aplicat in mod profesionist de catre specialistii nostri, si se diferentiaza major de extensiile cu smocuri sau franjuri, creand un look absolut natural, insa privirea pare mai intensa deoarece genele chiar sunt mai dese, mai lungi si mai curbate.

Avantajele folosirii extensiilor de gene in sezonul cald sunt nenumarate.

In primul rand, rezista foarte bine la apa, si sportul sau activitatile ca mersul la piscina sau inotul decurg absolut normal, iar rimelul nu mai este necesar.

Apoi, rezista si la soare. La utilizarea solarului, recomandam folosirea ochelarilor specifici, eventual cu aplicarea unor discuri de coton, pentru mai multa protectie.

Extensiile de gene se aplica pe genele naturale mature si dureaza pe perioada de viata a acestor gene, care poate fi de la 60 la 90 de zile. O data la trei saptamani se recomanda o sedinta de intretinere, pentru a completa, verifica si trata genele sau de fiecare data cand considerati ca doriti o corectare sau un adaos de gene, pentru a mentine acelasi rezultat.

Procedura nu este dureroasa iar aditivul nu este iritant. Extensiile de gene CilsàCils fac parte din categoria de gene semi-permanente si se preteaza atat pentru uz cotidian, cat si ocaziilor speciale.

 

Extensiile de gene, cea mai recentă inovaţie când vine vorba de frumuseţe la Hollywood, sunt un mod subtil de a lungi şi îndesi genele tale naturale. Metoda de aplicare este sigură şi igienică. Genele sunt semi-permanente şi au o durată de 2-3 luni, în funcţie de ciclul de viaţă al genelor tale naturale. Sunt rezistente la apă, la duş, la transpiraţie, atunci când înotaţi, la plajă sau la lacrimi, nu se rup nici chiar atunci când dormiţi. Este necesar ca extensiile de gene să fie aplicate de către un stilist sau un specialist. Acest aspect asigură montarea corectă şi durabilitatea extensiilor de gene.

Galerie foto
  • ...