Auto Control service auto Gruiu, Ilfov

Electrica si Electronica auto Ilfov

Vi s-a intamplat vreodata sa impingeti masina pentru ca v-a lasat bateria? Oricand, se poate rupe un fir sau se poate arde o siguranta. De aceea, cum spune si medicul, este mult mai indicat sa previi decat sa repari. Electrica auto este un domeniu crucial in economia functionarii corecte a unui automobil. Multe dintre dotarile de siguranta ale masinii dumneavoastra depind de circuitele electrice. Functionarea corecta a sistemului electric va poate salva viata sau va poate feri de neplaceri in trafic. Atelierul nostru de electrica auto Ilfov va garanteaza acest lucru! A rula in conditii de siguranta presupune sa beneficiezi de lumini fata/spate la parametri optimi si de sisteme de avertizare sonora ireprosabile.

 

Daca avariile nu sunt detectata la timp, masina dumneavoastra poate deveni o adevarata bomba pe patru roti. De aceea, recomandam tuturor conducatorilor auto sa trateze cu seriozitate orice semn de avarie aparut la sistemul electric al masinii. Uzura cablurilor electrice, temperaturile hibernale scazute si cele caniculare, din sezonul estival, contribuie decisiv la uzura invelisului de plastic al cablurilor electrice si la aparitia riscului unor descarcari la masa. Acest lucru atrage dupa sine defectarea acumulatorului auto si imposibilitatea pornirii masinii. In alte cazuri, la incidente minore de parcare nesoldate cu daune vizibile, pot aparea mici crestaturi in invelisul firelor electrice, prin aplicarea unei mici presiuni.

 

Astfel, pot aparea anomalii electrice ale functionarii computerului de bord si ale comenzilor masinii. De aceea, va recomandam o inspectie la standul nostru de electrica auto Ilfov, pentru a beneficia de cel mai potrivit sfat. Este bine sa retineti ca, la cel mult doua saptamani, masina trebuie pornita, chiar daca nu aveti nevoie sa va deplasati cu ea. Bateriile montate pe autoturismele care stationeaza un timp indelungat se degradeaza, ca urmare a reactiilor chimice din interior.

 

Servicii de specialitate:

  • pornire motor - electromotor, contacte
  • sistem incarcare baterie - alternator, releu incarcare, acumulator
  • sistem de iluminare - verificari, inlocuiri, reglaje faruri si auxiliare
  • unitati de control - senzori, relee, intrerupatoare, semnalizare, unitati centrale de comanda
  • climatronic - compresor, radiator, vaporizator, uscator, supape comanda, senzori, electroventilatoare
  • sistem de confort - inchidere centralizata, unitati de comanda usi, geamuri si oglinzi electrice.
Galerie foto
  • ...