Auto Control service auto Gruiu, Ilfov

Incarcare freon auto AC + service

PRET Incarcare freon auto AC: 20 lei/100gr.(Ex: daca in specificatiile tehnice ale masinii scrie ca necesarul este de 300gr, pretul va fi de 60 lei)

Uleiul este inclus in pret. Folosim freon si ulei profesional farbricat in ITALIA. EXCLUS TURCIA sau CHINA.

 

Ati auzit, cu siguranta, spunandu-se despre un motor, care functioneaza impecabil, ca „toarce”. V-ati intrebat, oare, de ce? Va spunem noi. Pentru ca pisicile torc cu aceeasi frecventa ca un motor Diesel - de aproximativ 26 de ori pe secunda. Veti spune, acum, da, dar ce legatura are asta cu instalatia de climatizare a masinii!? Pai, are, pentru ca stiti si voi, pisicile torc, iarna, cel mai bine la gura sobei, iar vara, la umbra unei crengute de nuc, ce functionează ca un evantai. Daca vrei să fii rasfatat/rasfatata, ca o mâ?ă, în habitaclul autoturismului tau, este nevoie sa ai, permanent, grija de instalatia de climatizare.

 

Cautati servicii de incarcare freon in instalatia de aer conditionat auto?

 

Noi va asiguram servicii premium si pe acest segment, utilizand ulei si freon profesionale, fabricate in Italia. Exclus Turcia sau China! 

 

Cum se face incarcarea cu freon auto AC?

 

  • Dupa conectarea conductelor, curatam si vidam instalatia, utilizand aparatura profesionala.
  •  

    Dispunem de sisteme de ultima generatie, semi-automate, ce extrag freonul si uleiul(uzate) din instalatia de aer conditionat AC. Continuam cu vidarea instalatiei si testarea etanseitatii intregului circuit, cu scopul de a preintampina pierderile de freon. Pentru a granta securitatea sistemului, dedicăm acestei proceduri aproximativ 20 de minute, in conditiile in care concurenta o efectueaza in 5 minute.  Dacă diagnosticul este bun, urmeaza incarcarea cu freon si completarea uleiului. 

     

  • Urmeaza procedura de incarcare freon auto AC in instalatia de aer conditionat a masinii
  •  

    Aceasta implică urmatoarele:

     - umplerea instalatiei cu freon la parametrii recomandati de producator pentru modelul respectiv,

    -  completarea cu uleiul extras din instalatie la pasul anterior(sau il schimbam),

    - verificarea presiunii pe instalatie,

    - verificare defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de Freon(cu substanta de contrast). Daca sunt detectate scurgeri, timpul creste cu inca 20 de minute, pentru identificarea viciilor de sistem si remedierea lor. 

     

    Galerie foto
    • ...