Auto Control service auto Gruiu, Ilfov

Reparatii auto Ilfov / consultanta Service Ilfov

O masina este la fel ca un copil. Trebuie tinuta permanent sub observatie si sub control. Altfel, va poate crea probleme atunci cand va e lumea mai draga. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii de consultanta gratuite, astfel incat masina dumneavoastra sa beneficieze de tratamentul optim si sa ramana in perfecta stare de functionare. Orice simptom pe care l-ati detectat, mai ales atunci cand este vorba despre un martor aprins in bord, merita analizat cu atentie, pentru ca poate oferi informatii esentiale despre starea de functionare a vehiculului.

 

Nu uitati, masina dumneavoastra vorbeste permanent despre nevoile sale. Daca doriti sa i le satisfaceti si, implicit, sa mentineti o relatie de prietenie cu ea, va stam alaturi cu aparatura de ultima generatie si cu priceperea noastra. In situatia in care ati fost implicat intr-un eveniment rutier fara victime sau vatamari corporale,  inginerii nostri va vor ghida pasii astfel incat autovehiculul sa-si recapete forma si performantele initiale. Va vom indica solutiile optime, inclusiv in alegerea pieselor de schimb. Mai mult, in calitate de proprietar, puteti asista personal la tot procesul de reabilitare a masinii. 

Nota bene!

Va stam la dispozitie si atunci cand intentionati sa achizitionati o masina second hand. Beneficiati, astfel, de o verificare obiectiva si completa, care va va spune daca autoturismul prezinta vicii ascunse sau alt gen de probleme. Totodata, estimam suma necesara efectuarii eventualelor reparatii auto.

Galerie foto
  • ...